Nazaj na seznam zadetkov

AVTOPRENOVA MITJA VOLK S.P.

Cesta na Lenivec 36, 6210 Sežana
Prikaži številko
Pon - Pet: 08:00 - 17:00 Sobota: 08:00 - 12:00 Nedelja: Zaprto

Avtoličarstvo, avtokleparstvo, avtomehanika Sežana, AVTOPRENOVA MITJA VOLK S.P.

Če iščete storitve avtoličarstva, avtokleparstva ali avtomehanike v Sežani z okolico, se obrnite na podjetje AVTOPRENOVA MITJA VOLK S.P.

Nahajamo se na naslovu Cesta na Lenivec 36 v Sežani, k nam pa zahajajo stranke od blizu in daleč.

Pri nas smo zelo natančni, zanesljivi, odgovorni, fleksibilni, profesionalni in strokovno usposobljeni. Za avtoličarstvo veljamo za bolj konkurenčne ponudnike. Svoje delo jemljemo resno in ga opravimo v dogovorjenih rokih. So učinkoviti, dosledni in imamo oko za detajle.

Uporabljamo le materiale in opremo, ki je visokokakovostna, vgrajujemo pa le najboljše rezervne dele, da vam tako lahko zagotovimo varno, udobno in nemoteno vožnjo.

V našem avtokleparstvu v Sežani nudimo občasne akcije, zato nas povprašajte o morebitnih popustih, ki jih občasno organiziramo.

A ne odlašajte, saj trajajo le kratek čas.

Za avtoličarstvo, avtokleparstvo in avtomehaniko smo vam v Sežani vedno na voljo

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, zahtevam in potrebam. Zagotavljamo visoko kakovost, ugodne cene, hitro odzivnost ter spoštovanje rokov in dogovorov s stranko. 

Pri nas hitro, kakovostno in učinkovito poskrbimo za izgled vašega jeklenega konjička. Na voljo smo vsem voznikom osebnih vozil. Pri svojem delu uporabljamo najboljše barve.

Ne dvomite in se odločite za nas, ko potrebujete:

  • avtoličarske storitve,

  • barvanje odbijačev,

  • barvanje pokrovov ogledal ali spojlerjev,

  • barvanje celotnega vozila,

  • lakiranje karoserije,

  • ličenje vozila, ali

  • avtokleparstvo,

  • avtomehaniko.

Ne odlašajte in nas za storitve avtoličarstva, avtokleparstva ali avtomehanike v Sežani čim prej kontaktirajte in z veseljem se vam bomo v celoti posvetili. Če se boste odločili za nas, boste vse prej kot razočarani!