Nazaj na seznam zadetkov

Avtoličarstvo in avtokleparstvo Hutmajer, Dravograd

Imate poškodovano plovečino na svojem jeklenem konjičku? Udrtine od toče? Praske na laku? Ste bili udeleženi v prometni nesreči in je potrebno večje kleparsko ter ličarsko popravilo?

Če ste iz okolice Dravograda, vam bomo do spet novega izgleda vašega avtomobila z veseljem pomagali pri podjetju VOJKO HUTMAJER S.P., v katerem že leta ponujamo storitve kleparstva in ličarstva, ne glede na zahtevnost poškodbe, vrsto oziroma znamko vozila.

Če ste bili udeleženi v prometni nesreči, ali pa je vaše vozilo na parkirišču poškodovala neznana oseba, mogoče je bilo tarča vandalov ali pa ga je načela rja, boste potrebovali naše storitve.

Avtoličarska in avtokleparska dela izvajamo skladno z vsemi standardi. Delamo z najnovejšim specialnim orodjem in uporabljamo le najboljše materiale. Popravljamo vse vrste poškodb.

Storitve izvajamo z najnovejšo tehnologijo lakiranja in z ekološkimi materiali. Ekipa, ki se pri nas ukvarja z avtokleparstvom in avtoličarstvom, je strokovno usposobljena, natančna, zanesljiva, odgovorna in iznajdljiva. Ker smo specializirani, vam znamo tudi tehnično in strokovno svetovati.

Za nas se odločite, če potrebujete top ponudbo za avtoličarstvo in avtokleparstvo v Dravogradu

VOJKO HUTMAJER S.P. je pravi naslov, ker:

  • se vam v celoti posvetimo,

  • vam nudimo celovite rešitve,

  • delo izvedemo po žepu prijaznih cenah,

  • smo ažurni, hitro odzivni in dosegljivi,

  • iščemo optimalne rešitve za vaše vozilo,

  • smo profesionalni in korektni.

Več let se že ukvarjamo z avtoličarstvom in avtokleparstvom in nabiramo izkušnje in znanja. Imamo številne reference in zadovoljne stranke, ki se k nam rade vračajo.

Postanite del njih tudi vi, saj nam lahko zaupate! Za naše stranke se potrudimo, saj nam je vaše zadovoljstvo na prvem mestu. Zaupajte nam težave vašega jeklenega konjička!