Nazaj na seznam zadetkov

Avtomatizacija v industriji in inteligentne stavbe Ljubljana, Slovenija

So avtomatizacija v industriji in inteligentne stavbe to kar iščete? Kot top ponudnik na trgu Slovenija smo se uveljavili pri podjetju ELIPRON d.o.o., Ljubljana.

Dosledno poslujemo z našo vizijo, ki vključuje hitro kvalitetno izvedbo, lokalno prisotnost in hitri servisni odzivni časi na objektih, saj večino izvedenih projektov obratuje 24 ur na dan.

Naša ponudba vključuje celovit nabor storitev, kamor so vključeni

  • Inteligentne stavbe,

  • Avtomatizacija,

  • Selitev strojev,

  • Dodelava varnosti na strojih,

  • Obnova strojev,

  • Projektiranje in

  • Telemetrija.

Visokokakovostne in celovite storitve s področja avtomatizacije, implementirane v številnih panogah

Za visoko kakovost pri avtomatizaciji v industriji in pri inteligentnih stavbah v Ljubljani in v vsej Sloveniji skrbimo s programerskimi in projektantskimi uslugami v lastni režiji. Za strojno in elektromontažo poskrbimo z izkušeno ekipo sodelavcev.

Naše rešitve so našle prostor pri zadovoljnih partnerjih, med katerimi so družbe iz vseh dejavnosti in različnih velikosti. Primeri implementacije naših rešitev vključujejo avtomatizacijo stavb, farmacevtsko industrijo, nizko napetostne elektro inštalacije, avtomobilsko industrijo, strojegradnjo, robotizacijo, komunalne in vodovodne sisteme, bioplinarne ter kogeneracije

V vsakem primeru se bo naša ekipa izkušenih in vrhunsko strokovno usposobljenih specialistov strokovno posvetovala z vami in znali bomo predlagati najoptimalnejše rešitve na vašem področju.

Svoje storitve zagotavljamo pod konkurenčnimi pogoji in po ugodnih cenah.

Če vas zanimajo avtomatizacija v industriji in inteligentne stavbe, boste v Ljubljani in verjetno v vsej Sloveniji težko našli boljšega ponudnika od našega podjetja ELIPRON d.o.o., kjer smo se po prepričanju številnih že uveljavili kot top ponudnik. Z veseljem pričakujemo tudi vaša povpraševanja.