Nazaj na seznam zadetkov

Avtomehanične storitve Maribor

V podjetju Serhatlić Mirza s.p. že dalj časa uspešno vodimo dobro in ugodno mehanično delavnico, kjer opravljamo avtomehanične storitve, na nas pa se obračajo stranke iz Maribora in širše okolice. 

Lastniki jeklenih konjičkov, ki so se že odločili za nas, so pohvalili:

  • našo hitro odzivnost,

  • upoštevanje dogovorov z vami,

  • strokovno usposobljenost,

  • prijazen cenik,

  • kvalitetno izvedene avtomehanične storitve.

Pridite v Maribor in se prepričajte sami, da smo z razlogom sinonim za zaupanje vrednega ponudnika za avtomehanične storitve.

Iskanje dobrega avtomehanika v Mariboru lahko zaključite, ker smo mi prava izbira

Vsako vozilo, ki obišče našo mehanično delavnico, je deležno odlične storitve. Pri delu smo temeljiti in natančni, uporabljamo pa profesionalno orodje in materiale, rezervne dele in sodobne pripomočke ter tehnologije.

Ne izgubljajte več časa z iskanjem, katerega avtomehanika za avtomehanične storitve boste izbrali. Pri nas opravimo mali servis (pregled olja, filtrov, zavor...), vozilo pa pripravimo tudi na tehnični pregled in opravimo velik avtoservis.

Ker imamo ob vsem tem še konkurenčne cene, vam z enim obiskom prihranimo čas in denar ter poskrbimo za vse. Pokličite nas in si zagotovite svoj termin. V najkrajšem možnem času vam bomo pokazali, zakaj smo prava izbira za avtomehanične storitve v Mariboru.