Nazaj na seznam zadetkov

Avtomehanik Dolenjska, Popravilo vozil Marjan Gregorič s.p.

Se vam je že zgodilo kdaj, da je vaše vozilo med vožnjo začelo cukati, spuščati neprijetne zvoke in se na to končno dostavilo. Obstali ste na cesti in niste vedeli kaj bi .... s podjetjem POPRAVILA VOZIL MARJAN GREGORIČ S.P. iz Novega mesta, Dolenjske, niste sami.

Velikokrat se zgodi, da opozorilne lučke svetijo, a se ne menimo kaj dosti za njih, drugič nas izda vozilo brez predhodnih opozoril. V obeh primerih ni prijetno.

Pokličite nas in prišli bomo do vas. Sporočite nam lokacijo, mi pa bomo poskrbeli za:

  • hiter prihod na lokacijo,

  • korektno opravljeno storitev,

  • čimprejšnje popravilo.

Ogledali si bomo vaše vozilo, precenili, če lahko pomagamo že na lokaciji sami, če ne pa uredili, da boste cestišče z vašim vozilom varno zapustili.

Popravilo vozila zaupajte avtomehaniku z Dolenjske

Zaupajte nam, tako kot nam je pred vami zaupalo lepo število voznikov, ko je vozilo potrebovalo popravilo. Svoje storitve izvajamo predvsem okoli Novega mesta, po Dolenjski.

Naša posebnost je tudi defibrilator v vozilu.

Poleg defibrilatorja pa imamo vozilo opremljeno za vse mogoče situacije in potrebe, saj nikoli ne vemo kaj točno nas bo pričakalo na kraju dogodka in kaj bomo potrebovali. Upamo si trditi, da smo dobro opremljeni, znamo pomagati in improvizirati v dani situaciji. Pohvaljeni pa smo bili že velikokrat s strani strank, ki so potrebovale dobrega avtomehanika na Dolenjskem, da imamo:

  • v redu cenik

  • znamo pomagati

  • rešimo marsikatero situacijo

Bi se želeli o naših kvalitetah prepričati tudi sami? Upamo, da se vam to, da potrebujete pomoč na cesti zgodi čim manjkrat, a ko se, se spomnite in nas prikličite. TOP avtomehanik Dolenjska.