Nazaj na seznam zadetkov

Potrebujete avtoservis? Pripeljite jeklenega konjička v avtomehanično delavnico Penko v Pivko

V Pivki na naslovu Petelinje 53 vas čaka sodobno urejena avtomehanična delavnica Iztok Penko s.p., kjer za tehnično brezhibnost vozil poskrbimo ne glede na število prevoženih kilometrov, model ali znamko.

Vse lastnike jeklenih konjičkov spodbujamo, da za obisk avtomehanika redno skrbite. Dolgoročno to namreč pomeni znižanje stroškov, ki nastajajo v primeru zahtevnejših in dražjih popravil.

Pa ne le, da je redno vzdrževanje na servisu za avto dolgoročno ugodnejše, predvsem je za uporabnike bolj varno, ker lahko v avtoservisni delavnici pravočasno opazimo (potencialne) težave, zamenjamo izrabljene dele in preprečimo nesreče, hkrati pa podaljšamo življenjsko dobo avtomobila.

Redni, hitri oziroma mali avtoservis

  • Menjava olja in oljnega filtra

  • Menjava drugih filtrov (klima ...)

  • Menjava svečk (po potrebi)

Ostala popravila po potrebi oziroma skladno s servisno knjigo glede na število kilometrov

Redni ali hitri oziroma majhni servisi, kot jim tudi pravimo, se običajno opravljajo vsakih 15, 20 ali 30 tisoč kilometrov.

Veliki servis za avto

Če se z avtom veliko vozite oziroma ga imate dolgo, boste verjetno morali opraviti tudi vsaj en veliki servis. Ta poleg že naštetih avtoservisnih del obsega še dodatne preglede

  • tekočin,

  • zavor,

  • podvozja,

  • pnevmatik

  • menjalnika.

Veliki avtoservis velikokrat vključuje tudi menjavo zobatega jermena ali mikro jermena in napenjalca jermenice, alternatorja, vodne črpalke in hladilne tekočine ... O stanju vsega naštetega in potrebi po menjavi, se bomo vsekakor pogovorili, ko nas obiščete.

Druge storitve naše avtomehanike

Smo izkušeni in dobro opremljeni izvajalci avtoservisnih storitev. Zato nam lahko prepustite tudi pripravo vozila na tehnični pregled. Če se bliža datum registracije, pred katero bo potrebno preveriti tudi tehnično brezhibnost avtomobila, vam bomo vsekakor pomagali, da pregled uspešno opravite.