Nazaj na seznam zadetkov

Avtosevis in vulkanizerstvo na Obali prepustite nam

V Izoli na Prešernovi 2a vas pričakuje naša avtoservisna oziroma vulkanizerska delavnica, prav tako pa tudi trgovina z rezervnimi deli.

Za vaše jeklene konjičke poskrbimo celovito in na enem mestu. Stranke zato rade pohvalijo prihranek časa in denarja, ki ga zagotovimo s tem, da pri nas naenkrat uredite:

  • redni servis,

  • polnjenje avtoklime,

  • menjavo gum,

  • optiko,

  • pripravo na tehnični pregled,

  • zamenjavo različnih delov, ki jih imamo na zalogi v naši trgovini na isti lokaciji, tako da resnično ne čakate predolgo, da je vaše vozilo spet v tehnično brezhibnem stanju.

Pri delu poleg rezervnih delov iz naše trgovine, kjer tržimo priznane blagovne znamke in preizkušene izdelke, uporabljamo tudi sodobna orodja in pripomočke, da delo poteka kar najbolj optimalno. Prepričajte se o tem sami in naročite servis ali vulkanizerske storitve že danes.

Najboljša izbira na Obali za hiter, ugoden in kvaliteten avtoservis ter vulkanizerstvo

Veljamo za dober avtoservis in vulkanizerstvo, zaradi dolgoletnih izkušenj, Obala pa nam rada zaupa vzdrževanje svojih vozil tudi zaradi prijaznih cen.

Ko pripeljete avtomobil v našo delavnico, najprej ocenimo obseg potrebnega dela, opozorimo vas tudi na morebitne prihajajoče posege, ki ob obisku še niso nujni, a bodo enkrat potrebni, če ne želite dodatnih stroškov, ki pridejo z zahtevnejšimi popravili. Ker so ta običajno tudi daljša, kar pa pomeni, da boste morda morali avto pustiti na servisu in biti mobilni drugače, vam priporočamo, da nas obiščete ob vsakem predvidenem servisnem intervalu.

Delovni čas avtoservisa in delavnica na Obali
Pon-Pet: 8.00-16.00
Sob: 8.00-12.00

Trgovina
Pon-Pet: 8.00-18.00
Sob: 8.00-12.00