Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna avtovleka in odkup poškodovanih, okvarjenih vozil na Gorenjskem

Podjetje AVTO VLEKA MEGA pokličite, če želite urediti odkup:

  • poškodovanega, karamboliranega vozila,

  • vozila v okvari,

  • rabljenega vozila,

  • kombija,

  • traktorja.

Ponudimo poštene odkupne pogoje, enostavno poslovanje in korektno sodelovanje. Največ časa in denarja pa vam pri odkupu poškodovanih vozil prihranimo, ker ponujamo tudi ugodno avtovleko, ki jo organiziramo s sedeža podjetja na Gorenjskem.

Naša ugodna avtovleka vam je seveda na voljo tudi v drugih situacijah, ko morate svoje vozilo pripeljati od točke A do B. Velikokrat nas stranke pokličejo, če želijo poškodovano vozilo odvleči k avtokleparju oziroma v avtoservisno delavnico. Prav tako vam naša vlečna služba pomaga, če imate novo vozilo, ki še ni registrirano oziroma imate avtomobil, ki je vozen, a je odjavljen iz prometa, pa ga morate prestaviti.

Ne glede na to, zakaj potrebujete avtovleko, hitro, ugodno storitev vam na Gorenjskem zagotovimo pri nas. Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite, da se dogovorimo za termin vleke vozil oziroma odkup.

Odkup poškodovanega vozila vam uredimo najbolj ugodno, ker imamo lastno avtovleko, s katero pridemo po odkupljeno vozilo

Za naročilo avtovleke in dogovor o odkupu poškodovanih vozil smo dosegljivi med ponedeljkom in soboto.

Pokličite nas ali oddajte povpraševanje in si zagotovite ugodno ceno, hitro storitev in sodelovanje z izkušenim podjetjem, ki ima na Gorenjskem in po Sloveniji številne zadovoljne stranke. Te so vedno najboljša referenca in zato bomo tudi vas in vaše želje postavili na prvo mesto.