Nazaj na seznam zadetkov

Vulkanizerstvo in avtovleka DREN, Dren Peter s.p. je zanesljivo podjetje, ki dobro ve, kako neprijetno je obstati na cesti z nedelujočim vozilo ali počeno gumo.

Svoje storitve nudimo tako poslovnim kot privatnim uporabnikom vozil. Potrebujete sezonsko montažo gum? Ste imeli gumi defekt? Je starim gumam potekel rok in niso več varne? Brez skrbi, za vse to poskrbimo mi!

Pri nas vam nudimo široko paleto gum za vse vrste in znamke vozil različnih proizvajalcev. Pri tem vam znamo svetovati in na pogladi izkušenj nas samih in drugih uporabnikov priporočati najbolj primerne. Razrešimo vse dileme in uredimo želeno.

Ste obtičali na cesti in potrebujete hitro avtovleko? Pokličite nas, mi smo tu za vas! Varno in zanesljivo vas bomo odstranili s cestišča ali odpeljali na želeno lokacijo, kjer boste uredili vse potrebno za znova vozno vozilo.

Na Koroškem nam zaupa vedno več strank, saj vedno, da nam ni vseeno in radi pomagamo v neljubih situacijah.

Počila je guma, a naj vam to ne vzame poguma!

Vsakomur se kdaj pripeti nezgoda ali okvara na cesti. Nikar naj vam to ne pokvari nadaljnjih načrtov. Takrat pokličite na pomoč zanesljivo podjetje, ki vam bo prisluhnilo in uredilo želeno. Na Koroškem je to Avtovleka, vulkanizerstvo Dren Peter s.p.

Zakaj izbrati nas?

  • Smo korektni, zanesljivi, odgovorni, diskretni,

  • nudimo konkurenčne cene,

  • znamo improvizirati v neljubih situacijah

  • za vas poiščemo najbolj optimalne rešitve.

Svoje znanje predvsem pa izkušnje nenehno nadgrajujemo in se oziramo tudi za novostmi po tujini, ki jih nato marljivo vpeljujemo v svoje delovanje.

Če se okvara pripeti vam naše vulkanizerstvo in avtovleka na pomoč prihiti!