Nazaj na seznam zadetkov

Bioresonančna terapija Kamnik

Vas zanima bioresonanca? Želite poizkusiti z alternativno medicino? Se odločate za bioresonančno terapijo? Potem vas vabimo v Kamnik v naš center alternativne medicine, kjer izvajamo terapije. Smo strokovno usposobljeni in izkušeni, zaupa pa nam vedno več strank.

RONE PLUS d.o.o. vam priporoča bioresonanco, če želite pozdraviti težave, ki vas pestijo že dlje časa, kot na primer razne alergije ali pa astma. Posebej je priporočljiva za paciente, ki imajo težave s prebavnim traktom in jih pesti zaprtje, driska, napenjanje... Bioresonančne terapije tudi odlično vplivajo na migrenske glavobole.

Če ste preboleli boreliozo, pa je bioresonanca rešitev, saj blaži stanja po obolenju. Vedno več pacientov se na nas obrača, ker želijo pozdraviti tudi glivične okužbe.

Danes pa je v ospredju predvsem psihično zdravje, saj je pri mnogih osebah kar precej načeto. Priporočamo vam bioresonančno zdravljenje izgorelosti in kronične utrujenosti. Bioresonanca krepi imunski sistem in nam pomaga pri razstrupljanju telesa.

Preverite prednosti bioresonančne terapije v našem centru v Kamniku

RONE PLUS d.o.o. ima rešitev tudi za tiste, ki se želijo odvaditi od kajenja. Z bioresonanco gre lažje, zaupajte nam. Vedno več pa je strank, ki se odločajo za bioresonanco kot pomoč pri hujšanju, saj pripomore k redukciji telesne teže.

Bioresonanca nam odlično pomaga pri:

  • težavah s hormonskim ravnovesjem, obremenitvi z virusi in bakterijami, z elektrosmogom, sevanji ter pri menopavzalnih in drugih hormonskih težavah

Ste otrpeli poškodbo in želite pospešiti celjenja ran? Bioresonanca je rešitev. Pri terapijah določimo najbolj obremenjen organ in testiramo patologije na njem.

Ne odlašajte, pomagajte si z bioresonančno terapijo. Je povsem neinvazivna in neboleča metoda, zato je vredno poskusiti. Z veseljem se vam bomo v celoti posvetili.