Nazaj na seznam zadetkov

BORKO DANIJELA - KMETIJA Z NASTANITVIJO

Črešnjevci 9, 9250 Gornja Radgona
Prikaži številko

Pridite na turistično kmetijo z nastanitvijo Borko in doživite Pomurje

Naša turistična kmetija v Črešnjevcih v Gornji Radgoni ima svoja vrata vedno odprta za vse, ki želite spoznavati Pomurje.

Če sta na enodnevnem izletu ali iz naše bližine in si želite le kulinarično razvajati ali pa boste v naših koncih ostali dlje časa in iščete tudi nastanitev, smo vas veseli.

Kmetija je s strani gostov odlično ocenjena in potrudili se bomo, da nas boste pohvalili ter vedno znova obiskovali tudi vi. Pridite v Pomurje, rezervirajte obisk na kmetiji z nastanitvijo Borko in se prepustite čarom domače kuhinje, prelepe narave, miru, ki nas obdaja ter seveda razvajajte svoje brbončice.

Nastanitev na turistični kmetiji Borko, Pomurje

Ponujamo prenočitev z zajtrkom v sobah (2/2, 2/3), polpenzion ter ugoden najem apartmaja za do 4 osebe.

Naša kmetija je odlično izhodišče za izlet v bližnjo Avstrijo ter aktivnosti na prostem, kot so sprehodi, kolesarjenje in obiskovanje turističnih, naravnih ter kulturnih znamenitosti Pomurja.

Sicer pa je tudi na naši kmetiji dovolj zanimivo oziroma aktivno. Vaši najmlajši bodo zagotovo uživali v igri na urejeni zelenici

Poleg nastanitev na turistični kmetiji ponujamo tudi pristno pomursko kulinariko

Pri nas se ustavite tudi, če želite samo kaj dobrega pojesti. V naši kuhinji pripravljamo jedi po receptih naših babic. Mizo bomo obložili z okusnimi domačimi dobrotami, narejenimi z ljubeznijo in iz kakovostnih, sezonskih, lokalnih sestavin.

Med drugim lahko poskusite

  • orehovo kvasenico,

  • kislo juho,

  • dušeno zelje,

  • meso iz tünke,

  • domač kruh iz krušne peči z zaseko.