Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno kamnoseštvo z Dolenjske, Boštjan Jenič s.p., izberite za izdelavo vseh vrst izdelkov iz kamna

Zakaj je kamnoseštvo Boštjan Jenič s.p. uvrščeno med top ponudnike? Ker so naši izdelki prvovrstni, naše storitve in odnos pa zavidljiva. Zagotovo nam pri tem pomaga tradicija, ki je pri nas dolga že več kot 25 let.

Boštjan Jenič s.p. se s kamnoseštvom ukvarjamo kot družina. To nam ni le vir prihodka, temveč način življenja. Ker smo predani podjetju in delu, naši izdelki slovijo kot top ponudba. Vedno bolj pa smo poznani tudi po tujini. 

Za vsak produkt se posebej potrudimo, ker želimo, da naše ime nosijo le najbolj kvalitetni izdelki. Narejeni so iz izbranega kamna, ki je obdelan z vrhunsko tehnologijo, odlikuje pa nas tudi inovativnost.  

15 strokovnjakov, s katerimi sodelujemo v kamnoseštvu Boštjan Jenič s.p., profesionalno obdelujejo kamen in izdelujejo notranjo opremo in zunanjo opremo, kamor spadajo:

  • okenske police

  • stopnice

  • fasade

  • kamnite kuhinjske pulte

  • kamnite kopalniške pulte

  • nagrobne spomenike

Kamnoseštvo Boštjan Jenič s.p.: ugodne cene, izjemna natančnost in kvaliteta ter kratki dobavni roki - najboljša izbira na Dolenjskem

Kamen obdelujemo na različne načine, so različnih načinov in vogalov. Nudimo pa vam tudi, da kamen obdelamo po dogovoru in po vaših željah. Kamen razrežemo, brusimo, poliramo… vse to opravljamo z vrhunsko opremo, zato so naši izdelki visoke kvalitete in imajo dolgo življenjsko dobo. Pozitivna plat je tudi, da so enostavni za čiščenje in vzdrževanje.

V našem kamnoseštvu uporabljamo različne vrste kamna, od granita do marmorja, rustike, žganega kamna… Oglejte si celotno palete materialov in obdelave na naši spletni strani.

Preko objavljenih kontaktov pa smo vam na voljo za dodatne informacije ali naročila, ki jih bomo obravnavali v najkrajšem možnem času in po prijaznem ceniku, da se boste sami prepričali, zakaj nas najdete, ko iščete "ugodno kamnoseštvo na Dolenjskem".