Nazaj na seznam zadetkov

Boudoir in glamour fotografiranje, Ulla Wolk, Urška Zupančič s.p.

Se navdušujete nad Boudoir oziroma glamour fotografijami? Bi se želeli tudi vi pozirati pred fotoaparatom in ustvariti edinstven portret, ob pogledu na katerega boste rekli "wau".

Nepozabno izkušnjo profesionalnega boudoir ali glamour portretnega fotografiranja vam omogočimo v studiu Ulla Wollk.

Studio za boudoir in glamour fotografiranje imamo v Cerkljah na Gorenjskem. Fotografiranje poteka v dopoldanskem času in traja od dve do tri ure. Obsega:

  • planiranje fotografiranja s posvetom o garderobi oziroma spodnjem perilu,

  • profesionalno ličenje in ureditev pričeske,

  • fotografiranje,

  • svetovanje pred in med fotografiranjem,

  • profesionalno retuširanje in

  • pregled in izbira fotografij za tisk.

Koliko stane boudoir in glamour fotografiranje?

Dan preživet v našem studiu z ekipo, ki obsega zgoraj našteta dela, je zabaven, sproščen in na koncu neponovljiv spomin, stane 300 €.

Ali je boudoir in glamour fotografiranje primerno samo za modele?

Ne. Nobene predhodne izkušnje s fotografiranjem ne potrebujete, da bi ustvarili boudoir in glamour portretne fotografije. Vse kar morate narediti je, da sledite navodilom med fotografiranjem in se sprostite ter zabavate. Tako bodo fotografije resnično ženstvene, senzualne, kar tudi definira boudoir in glamour fotografije.

Ali bodo moje boudoir in glamour fotografije kje objavljene?

Vsako fotografiranje je popolnoma zasebno in diskretno. Brez vaše pisne privolitve nobene fotografije nikjer in nikoli ne objavimo. Končne izdelke lahko prejmete izključno vi.

Vašo zasebnost in vaše želje vedno postavimo na prvo mesto. Med fotografiranjem je običajno prisotna celotna ekipa (fotografinja, vizažistka in tehnik, ki skrbi za razsvetljavo), če tega ne želite, pa boudoir in glamour fotografianje opravite sami s fotografinjo. Rezultat ne bo nič manj izjemen. Le prepustite se.

Zaupanje fotografu in sproščenost so ključ do prekrasne boudoir in glamour fotografije in za nepozabno izkušnjo.

Si želite izvedeti več? Pokličite, nam pišite ali dodatne odgovore na vprašanja o boudoir in glamour fotografijah poiščite na naši spletni strani. Ko se opogumite, dorečemo termin in ustvarjanje se lahko prične.