Nazaj na seznam zadetkov

Business coaching Gorenjska, Klavora Suport d.o.o.

Računovodski servis Klavora Suport d.o.o. iz Gorenjske nudi celovito podporo podjetnikom oziroma podjetjem različnih oblik ter velikosti. Ena izmed naših posebnih storitev je tudi business coaching.

Poleg klasičnih računovodskih in knjigovodskih storitev, smo za stranke dosegljivi tudi s svetovalnimi storitvami:

  • davčno svetovanje

  • pravno svetovanje

Za lažje doseganje ciljev oziroma uspešnost, pa svoje znanje in izkušnje delimo tudi na različnih delavnicah oziroma izobraževanjih, z nami se lahko naučite nevro lingvističnega programiranje (NLP), osvojite coaching ali time management.

S pomočjo našega business coachinga boste dosegli svoje cilje

Naše znanje na področju računovodstva in knjigovodstva smo nadgradili s t. i. business coachingom. S posebno strategijo pomagamo podjetjem in posameznikov, da izboljšajo svojo storitev in učinkovitost. Na ta način lahko hitreje napredujete po lestvici in poskusite doseči vaše cilje.

S pomočjo našega mentorstva boste vedno imeli nekoga ob sebi, na kogar se lahko obrnete. Vaši poslovni rezultati se bodo izboljšali in rasli boste tudi na področju osebnostnega razvoja.

Zavedamo se, da imajo podjetniki poleg svojih podjetij tudi druge skrbi. Z našo pomočjo vas skušamo pomagati pri vsaj enemu področju v vašem življenju.

Zakaj se obrniti na nas za business coaching? Nudimo ga na Gorenjskem in po drugih regijah v Sloveniji

Dovolite, da vam pomagamo razrešiti izzive, ki so pred vami in vas podpremo, da boste lažje napredovali, pri nas dobite:

  • oseben odnos

  • konkreten doprinos

  • odzivnost oziroma dosegljivost

  • odgovore na vprašanja, ki temeljijo na znanju in izkušnjah

  • transparentnost in poštenost.

Vedno smo tu za vas s podporo, kakršno potrebujete, da lahko varno poslujete in delate v korist svojega podjetja. Pokličite za več informacij.