Nazaj na seznam zadetkov

Damijan Obreht s.p., predelava mesa in ostale storitve

Mariborska ulica 10A, 2314 Zgornja Polskava
Prikaži številko

Catering Štajerska, Damijan Obreht s.p.

Ko organiziramo poroko, poslovno srečanje ali rojstnodnevno zabavo, želimo našim gostom ponuditi najboljšo hrano. Lahko jo pripravimo sami in s tem porabimo veliko časa in energiji, ki bi jo raje vložili v samo organizacijo dogodka. Da ne govorimo o tem, koliko posode je na koncu še treba pomiti.

Prihranite čas in energijo in pokličite catering

Mi bomo za vas priskrbeli hrano in pijačo. Največkrat se catering uporablja za posebne dogodke, festivale ali javne prireditve.

V štajerskem podjetju Damijan Obreht s.p. se že par let ukvarjamo s cateringom. Če bi radi organizirali dogodek, vam nudimo najboljše meso na žaru.

Vsaki stranki, ki nam pošlje povpraševanje ali nas pokliče, se popolnoma prilagodimo. Vašim željam pridemo nasproti in jih poskušamo uresničiti.

Priskrbite si najboljše mesne izdelke

Najdete nas lahko na Kramarskem sejmu v Mariboru, kjer lahko poizkusite naše najboljše mesne izdelke direktno iz žara.

Če iščete meso, ki je vrhunske kvalitete, lahko pri nas dobite svinjsko in telečje meso ter suhomesnate izdelke. Za nakup naših izdelkov, nas kontaktirajte in nas povprašate o naši ponudbi.

Na nas lahko računate, da bomo za vaš dogodek pripravili najboljše meso na žaru in ponudbo hrane. Pokličite nas, če želite naročiti kvalitetne mesne izdelke na Štajerskem.