Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno cenitev nepremičnin vam strokovno in v najkrajšem možnem času zagotovimo v podjetju Čepon Drago s.p.

Želite vložiti v nepremičnino, pa niste prepričani v njeno vrednost? Si želite oceno tržne vrednosti nepremičnine, ki jo imate? Je nepremičnina del bančnega ali kakšnega drugega postopka?

Ocenjevanje nepremičnin v podjetju Čepon Drago s.p. izvajamo v različne namene, vedno pa skrbno, odgovorno, skladno s predpisi ter po sprejemljivi ceni.

Zavedamo se, kako pomembno je v določenih situacijah imate oceno vrednosti, zato s konkurenčno ceno skrbimo, da lahko do profesionalne, hitre in ugodne cenitve nepremičnin v našem podjetju pride vsak.

V našem podjetju vam ugodno cenitev nepremičnin uredi izkušen cenilec in strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami

Za kakršen koli namen iščete storitev - ugodna cenitev nepremičnin, v podjetju Čepon Drago s.p. smo vam na voljo za sodelovanje.

Ne glede na lokacijo nepremičnine, na kateri se izvaja cenitev, ne glede na vrsto in velikost objekta, delo za vas opravimo profesionalno, za dogovorjeno ceno in v roku.

Kadarkoli je potrebno ovrednotiti nepremičninsko premoženje, se obrnite na nas, saj vam bomo s svojim znanjem, izkušnjami ter konkurenčnim cenikom ponudili najboljšo storitev za vaš denar.

Za vse dodatne informacije in naročila, vezana na ugodne cenitve nepremičnin, nam pišite ali pokličite.