Nazaj na seznam zadetkov

Cenitve nepremičnin, gradbeni nadzor in projektiranje gradenj si zagotovite pri Gradior, David Cafnik s.p.

Gradior, David Cafnik s.p. veljamo za top ponudnika storitev:

  • cenitve nepremičnin

  • nadzor nad gradnjo

  • gradbeno projektiranje

Dosegljivi smo po celi Sloveniji, če želite, da gradbeni projekt poteka znotraj dogovorjenih rokov in dogovorjenih stroškov. Vse storitve izvedemo izjemno natančno, strokovno, upoštevajoč veljavno zakonodajo in dobre prakse. Ob tem se seveda potrudimo, da je cenitev nepremičnine, gradbeni nadzor oziroma projektiranje urejeno v maksimalno korist oziroma zadovoljstvo strank.

Pridobite ponudbo in sodelujte z izvajalcem, ki je zaradi svojih izkušenj, znanj, odzivnosti tudi najbolj ugoden za vas.

Skrbno, natančno, zanesljivo

To so naše glavne lastnosti, ki jih cenijo tudi naši naročniki. Pred vsakim začetkom projekta se dogovorimo za informativni sestanek, kjer vas dobro spoznamo, predvsem potrebe, ki jih imate in želje, ki jih želite realizirati.

Zavedamo se nenehnega spreminjanja razmer na trgu nepremičnin, zato namesto vas sledimo novostim, zakonodaji in trenutnemu stanju. Sodelovanje z nami vam prihrani skrbi, finančne izgube in seveda čas.

Smo vzbudili vašo pozornost, so naše storitve, kar potrebujete?

Pokličite nas in z veseljem si bomo vzeli čas za vas - GRADIOR-OCENJEVANJE NEPREMIČNIN, NADZOR IN VODENJE GRADNJE OBJEKTOV DAVID CAFNIK S.P.