Nazaj na seznam zadetkov

Ceres Nepremičnine, najboljša nepremičninska agencija v Ljubljani

Ste se odločili, da boste prodali svojo nepremičnino?
Bi želeli stanovanje prepustiti najemnikom, pa ne veste, kako se tega lotiti na najbolj varen način?
Ste morda na drugi strani in svojo nepremičnino še iščete?

V vseh naštetih primerih, vam lahko delo močno olajša sodelovanje z nepremičninsko agencijo.

Marsikateri korak v nepremičninskem poslu lahko naredite sami, a za končni uspeh boste potrebovali veliko časa in kar nekaj znanja z različnih področij. Za začetek morate nepremičnino, ki jo prodajate ali oddajate, ustrezno oglaševati v primernih medijih in na primeren način, kasneje morate voditi oglede, konča pa se s pripravo in podpisom pogodbe ter primopredajo.

Če se prvič srečujete s temi pojmi, je odločitev, da vam pri tem pomaga nepremičninski agent prava. Na sodelovanje z nepremičninsko agencijo ne glejte kot na strošek, saj se vam bo provizija, ki jo boste dogovorili v primeru uspešno sklenjenega posla, povrnila, vsaj v obliki prihranjenega časa in živcev, če ne tudi v denarju.

Zaupajte nepremičninski agenciji, ki je po priporočilih strank med najboljšimi v Ljubljani, odločite se za Ceres

Je pa dejavnost nepremičninskega posredovanja izjemno konkurenčna, zato se boste pred izbiro agencije, vsekakor srečali z vprašanjem, katere so najboljše nepremičninske agencije. V Ljubljani mednje vsekakor sodi naše podjetje CERES NEPREMIČNINE.

Nepremičninska agencija deluje od leta 2004, tako da imamo za seboj že več let delovnih izkušenj in številna pridobljena znanja, seveda pa tudi širok krog zadovoljnih strank, ki so naša najboljša referenca.

Kot referenco pa z veseljem izpostavimo tudi priznanje, da smo Zaupanja vredna nepremičninska družba 2022 ter da smo člani Zbornice za poslovanje z nepremičninami.

Kako vam pomagamo?

Najboljše nepremičninske agencije definira celovit pristop k iskanju najboljše možne rešitve za vas. Sodelovanje se prične, ko se srečamo in pogovorimo o vaših željah ter pričakovanjih. Če prodajate ali oddajate, za vas fotografiramo nepremičnino in jo objavimo v relevantnih medijih. V kolikor iščete hišo, stanovanje, poslovni prostor za nakup, pa za vas spremljamo oglase in vam posredujemo le tiste, ki se najbolj približajo vašim kriterijem.

Velika prednost naše nepremičninske agencije je tudi ta, da ima veliko poslovnih povezav, kar pomeni, da lahko izve za možnost prodaje nepremičnine še preden so oglasi objavljeni oziroma spremlja ponudbo na trgu na najbolj učinkovit način. Če ste boste tega lotili sami, lahko spustite marsikatero priložnost.

Za vas smo na koncu na voljo tudi za pogajanja glede cene in pripravo pogodbe. To so izjemno pomembni koraki, ki vas kar najbolj zavarujejo kot stranko, zato, če sami nimate znanj in izkušenj s pripravo, raje delo prepustite nam.