Nazaj na seznam zadetkov

Cestna signalizacija in oprema

Podjetje VAL PLASTIKA d.o.o. se ukvarja s predelavo plastičnih mas z različnimi postopki. Na tržišču se nahajamo že od leta 1962, kar pomeni, da imamo dolgoletno tradicijo. Naša glavna dejavnost je izdelava cestne signalizacije in opreme, ki pripomore k povečanju varnosti v cestnem prometu. Med naše glavne izdelke štejemo:

  • cestne smernike

  • snežne kole

  • smerne table

  • montažne izdelke

  • svetlobne odsevnike

  • razne kape, vijake, vzmeti in zakovice

Z našimi izdelki cestne signalizacije in opreme smo prisotni na slovenskem trgu, pa tudi v Avstriji, Nemčiji, Madžarski in Švici.

Odlikuje nas visoka kvaliteta izdelkov, saj jih izdelujemo skladno z vsemi standardi in predpisi. Smo ciljno usmerjeni, naš kader pa predstavljajo usposobljeni strokovnjaki, ki svoje delo opravljajo predno in vestno.

Preverite izbiro cestne signalizacije in opreme pri top ponudniku

Pri izdelavi cestne signalizacije in opreme uporabljamo sodobno in lastno tehnologijo. Proizvodnja se nahaja v visoko-tehnološki orodjarni, naš strojni park pa sestavljajo sodobni CNC stroji, ter vrhunska CAD in CAM sistema.

VAL PLASTIKA d.o.o. razpolaga s kvalitetnim strojnim parkom za brizganje in ekstrudiranje plastičnih mas ter avtomatizirano linijo za pihanje cestnih smernikov. Ponudbo cestne signalizacije in opreme želimo širiti z še večjim naborom izdelkov.

Stopite v stik z nami in si oglejte celotno ponudbo cestne signalizacije in opreme na naši spletni srani. Preko objavljenih kontaktov smo vam vedno na voljo z odlično ponudbo, zato nam zaupajte vaše zahteve. Veselimo se vašega povpraševanja.