Nazaj na seznam zadetkov

ČEVLJARSTVO IN IZDELAVA KLJUČEV ANTON PESJAK S.P.

Čevljar
Ljubljanska cesta 23, 3000 Celje
Prikaži številko
Pon - Pet: 08:00 – 12:00 in 15:00 - 16:00

Čevljarstvo in izdelava ključev Anton Pesjak s.p., Celje

Anton Pesjak s.p. je obrtnik iz Celja, ki se ukvarja s čevljarstvom, izdelavo ključev in brušenjem nožev. Storitve opravimo učinkovito, dosledno, varno, kvalitetno in v najkrajšem možnem času. Uporabljamo orodje, ki je specializirano za tovrstna dela, saj vam tako lahko garantiramo le najboljše rezultate.

Kar se tiče popravila čevljev, sprejemamo tako žensko kot moško in otroško obutev. Ni važno, ali igre za pohodne čevlje ali za ženske salonarje, smo strokovno usposobljeni za vse vrste popravila čevljev. Popravimo ali zamenjamo peto oziroma napetnik, popravimo konice, toplance, zakrpamo notranjost, menjamo zadrgo, lepimo podplate, raztezamo, šivamo...

Izdelamo ključe iz najbolj kakovostnih materialov, upoštevamo vaše želje in zahteve. Izdelamo raznolike ključe kot so cilindrični ključi, dozični ključi, blagajniški ključi, pohištveni ključi... Prav tako pa brusimo nože, brušenje opravimo profesionalno. Nože nabrusimo tako, da vam omogočijo največ kar zmorejo. Dosežemo največjo ostrino.

Smo top izbira za čevljarstvo in izdelavo ključev v Celju

Zagotavljamo vam sprejemljiv cenik, visok nivo kvalitete, spoštljiv odnos ter upoštevanje dogovorov z naročniki. Anton Pesjak s.p. je v Celju na voljo na dveh lokacijah:

  • Ljubljanska cesta 23, Celje. Za naročila termina smo na voljo preko telefonske številke 031 405 341. Pričakujemo vas od ponedeljka do petka od 08.00 do 12.00

  • Mariborska cesta 128 (Planet tuš Celje). Tu smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 8. do 17. ure.

Imamo obilo znanj in izkušenj, ki smo jih pridobivali skozi leta poslovanja. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, ki nas vedno priporoča. Za vas si vzamemo čas in vam zagotavljamo individualni pristop. Na voljo smo vam tudi za svetovanje.

Ne odlašajte. Našli ste top ponudnika za popravilo čevljev, izdelavo ključev in brušenje nožev v Celju, ki bo opravil storitve po top pogojih poslovanja.