Nazaj na seznam zadetkov

Čiščenje in popravilo žaluzij

Že dolgo odlašate s čiščenjem oken in žaluzij? Imate pokvarjeno senčilo in je končno čas, da pokličete nekoga, ki bo poskrbel za popravilo? Pokličite podjetje Tining d.o.o.

Podjetje, v katerem se ukvarjamo s čiščenjem, vzdrževanjem in popravilom senčil, smo ustanovili leta 1993. Do danes smo neprekinjeno poslovali in širili krog zadovoljnih strank, ki nam zaupajo, ker delamo hitro, natančno, skladno z dogovori in seveda po prijaznih cenah.

Veljamo za odzivne in prilagodljive ter prijazne. Prepričani smo, da boste tudi vi radi sodelovali z nami, kadarkoli bo potrebno urediti:

  • čiščenje in popravilo žaluzij

  • čiščenje oken

  • čiščenje talnih, stenskih in stropnih oblog

  • čiščenje steklenih fasad

  • strojno čiščenje tapisonov

  • impregrnacijo talnih oblog (linolej, pvc, parket, marmor, granit)

  • čiščenje rolojev oziroma rolet

  • ultrazvočno pranje lamelnih zaves

Ne le, da poskrbimo za čiščenje, vzdrževanje ali popravilo vaših žaluzij, lahko vam tudi dobavimo nova senčila - panelne zavese, roloje, pliseje in žaluzije. Poskrbimo tudi za montažo.

Zakaj čiščenje ali popravilo žaluzij naročiti pri nas

V podjetju Tining svoje delo dobro opravimo. Predvsem vam prihranimo veliko dragocenega časa, saj je čiščenje žaluzij lahko precej zamudno, če želite, da je delo natančno opravljeno.

Zakaj se raje ne bi posvetili svojemu delu ali si vzeli prosti čas, nato pa se vrnili v prostore, v katerem bodo žaluzije spet izgledale kot nove ter tako tudi delovale.

Ko čistimo žaluzije preverimo njihovo delovanje, v kolikor pri uporabi prihaja do kakršnekoli težave, jo lahko odpravimo. Prepričani smo, da velikokrat ni potrebno kupiti novih, pač pa da je dovolj naše ugodno popravilo žaluzij.

Ko končamo s popravili in čiščenjem žaluzij, z veseljem poskrbimo tudi za okna. Redno storitev zagotavljamo podjetjem oziroma lastnikom poslovnih prostorov, ki imajo veliko steklenih površin in senčenje urejeno z žaluzijami, a seveda nas lahko pokličete tudi na svoj dom, da vas razbremenimo.

Ko se dogovorimo za termin in lokacijo obiska, pridemo ustrezno pripravljeni oziroma opremljeni, da čiščenje ter popravilo žaluzij oziroma druga vzdrževalna dela potekajo tako kot morajo. To vam bodo potrdili naročniki naših storitev, ki vedno znova našo storitev definirajo kot hitro, ugodno in kakovostno.

Prepričani smo, da to od izvajalcev, ki jim prepustite delo, pričakujete tudi vi. In to vas čaka pri nas!