Nazaj na seznam zadetkov

Čiščenje in razrez cistern, CISTERNA, Aleš Hudobivnik s.p.

Za podjetje CISTERNA, Aleš Hudobivnik s.p. se odločite, ko potrebujete usluge čiščenja in razreza cistern.

Na voljo smo vam sicer tudi za razrez peči in podiranje kurilnih kotlovnic.

Samo čiščenje cistern delimo na tri dele:

  1. priprava na vstop (tu najprej odklopimo vse povezave. Morebitno kurilno olje prefiltriramo in ga prepeljemo na drugo lokacijo ali pa ga odkupimo)

  2. čiščenje in razrez (iz cisterne posesamo usedlino, cisterno razplinimo, jo obrišemo in osušimo z absorpcijskim sredstvom za olje)

  3. odvoz odpadka v uničenje (cisterno razrežemo na manjše kose, odpadke pa odpeljemo v uničenje ali v predelavo)

Pri nas vedno strmimo k zadovoljstvu naših strank, saj nam je vaše zadovoljstvo najbolj pomembno. Tako se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam ter preferencam. Za čiščenje in razrez cistern vam občasno nudimo do -10% popust, zato nas povprašajte po morebitnih akcijah in si zagotovite top ponudbo!

Priskrbite si top ponudbo za čiščenje in razrez cistern

Na nas se lahko vedno zanesete, saj vam zagotavljamo:

  • visok nivo kakovosti,

  • cenovno ugodnost,

  • profesionalen pristop,

  • hitro odzivnost ter

  • korekten odnos.

Pri svojem delu vedno upoštevamo roke in ostale dogovore s stranko. Pri svojem delu pa uporabljamo le materiale, ki so preverjene kakovosti in ga izvajamo z najbolj kakovostnimi orodji in stroji.

Do stranke imamo spoštljiv odnos, iščemo optimalne rešitve za vas, delo pa opravimo učinkovito, dosledno, skrbno in v najkrajšem možnem času.

Če se boste torej za čiščenje in razrez cistern odločili za nas, boste vse prej kot razočarani. Na voljo smo vam preko navedenih kontaktov. Z veseljem bomo sodelovali z vami!