Nazaj na seznam zadetkov

Podjetje DOM SISTEMI vam izvede čiščenje in vzdrževanje objektov na področju Gorenjske

Vašemu večstanovanjskemu objektu ali v stanovanju na Gorenjskem in v okolici zagotovite čistilna in vzdrževalna dela. S pomočjo strokovnih storitev upravljanja stavb podjetja Dom Sistemi d.o.o. bo vaš dom vzdrževan in dobro ohranjen še dolga leta.

Omogočamo vam:

  • redna vzdrževalna dela

  • nujna vzdrževalna dela

  • asistenco stanovalcem

  • urejanje okolice

Ker vlagamo v razvoj kadra in opreme, nam lahko popolnoma zaupate, da bomo storitve čiščenja in vzdrževanja objektov izvedli učinkovito, dosledno in v najkrajšem možnem času.

Čiščenje in celostno vzdrževanje objektov za vsak žep na Gorenjskem

V dogovorjenih rokih in kvalitetno vam izvedemo vsa vzdrževalna dela skupnih prostorov in tudi sanacije okvar, ki so posledica nepričakovanih dogodkov. V okviru asistence stanovalcem omogočamo hitro pomoč pri opravilih kot so čiščenje, inženiring in obrtniška dela, med njimi mizarstvo, vodoinštalaterstvo, pleskanje in keramičarstvo.

Pri čiščenju in vzdrževanju objektov uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale, opremo in orodja, ki so redno vzdrževana. Ekipa, ki vam je na voljo je strokovno usposobljena in predana delu.

Našim cenjenim strankam pa občasno nudimo tudi akcijske popuste, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte, da se dogovorimo za odlične pogoje poslovanja.

Smo visoko kakovosten ponudnik storitev čiščenja in vzdrževanja objektov na področju Gorenjske in širše okolice.