Nazaj na seznam zadetkov

Čiščenje kanalizacije in sanacija hišnih kanalizacij, EUROCEV d.o.o.

Potrebujete storitve, kot so čiščenje kanalizacije ali sanacija hišnih kanalizacij? Kot top ponudnik celovite rešitve s tega področja zagotavljamo pri podjetju EUROCEV d.o.o., kjer smo se kot priljubljena izbira uveljavili pri širokem krogu zvestih in zadovoljnih naročnikov.

Zaupate lahko našim dolgoletnim izkušnjam na področju gradbene dejavnosti na splošno in specifično pri čiščenju kanalizacije in sanaciji hišnih kanalizacij.

  • Dobra izbira

  • Preverjena kakovost

  • Strokovna izvedba

Zavedamo se, da se težave s kanalizacijami in z odtoki pojavljajo tudi takrat, ko so vrt, dvorišče ali pot že urejeni, zato ponujamo celovite in inovativne rešitve, pri katerih ni potrebe po izkopih ali gradbenih posegih.

Tako vam brez gradbenih posegov odmašimo in popravimo kanalizacijske cevi…

Čiščenje in sanacije hišnih kanalizacij brez gradbenih posegov, razkopavanj in izkopavanj izvedemo tako, da

  1. cev najprej očistimo pod visokim pritiskom,

  2. po preveritvi stanje preverimo s tv kamero,

  3. pripravimo vložek, ki ga impregniramo,

  4. vložek iz vnosnega bobna vpihnemo v poškodovano kanalizacijsko cev,

  5. vložek napolnimo z vodo, jo segrevamo, da se strdi,

  6. predremo strjen vložek, ga obdelamo in sanacija je uspešno zaključena, kar se potrdi s tv posnetkom.

Strankam pa so pri nas na voljo tudi storitve, kot so točkovna sanacija delno poškodovanih cevi, visokotlačno čiščenje odtočnih cevi, tv pregledi odtočnih cevi, rezkanje tujkov v cevnih sistemih in sanacija hišnih kanalizacij z izkopom.

Ne glede na to, ali boste iskali čiščenje kanalizacij in sanacijo hišnih kanalizacij ali pa katero od drugih storitev, gotovo tudi za vas predstavljamo odlično izbiro. Kontaktirajte nas in se prepričajte tudi vi, da smo pri podjetju EUROCEV d.o.o. top ponudnik!