Nazaj na seznam zadetkov

KLIN GROUP, trgovina in čiščenje, d.o.o.

čiščenje poslovnih prostorov
Gozdarska pot 16, 2390 Ravne na Koroškem
Prikaži številko
Pon - Pet: 8:00 - 15:00

Čiščenje poslovnih prostorov Koroška

V kolikor iščete odlično ponudbo za čiščenje poslovnih prostorov povsod na Koroškem, ste na pravem naslovu, saj vam v podjetju KLIN GROUP nudimo prvovrstne usluge. Vaši prostori bodo po naših obiskih dišali lepo, imeli bodo čist izgled, v katerih se bodo vaše stranke počutile udobno.

Kaj lahko pričakujete v podjetju KLIN GROUP?

  • Usposobljene strokovnjake,

  • prijazen odnos,

  • profesionalnost,

  • upoštevanje vseh rokov in ostalih dogovorov s stranko,

  • visok nivo kakovosti ter

  • ugodne cene.

Preverite občasne akcije, ki juh nudimo našim cenjenim strankam in si priskrbite top ponudbo za čiščenja poslovnih prostorov na Koroškem!

Za čiščenje poslovnih prostorov na Koroškem smo vam vedno na voljo

Svojim naročnikom zagotavljamo diskretnost, zanesljivost ter korektnost. Po Koroškem in širše smo za čiščenje poslovnih prostorov znani kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Z nami se lahko dogovorite, da večkrat obiščemo vaš poslovni prostor in v njem izvedemo čiščenje. Obiščemo vas lahko dnevno, tedensko oziroma po vaših željah in potrebah.

Zagotovite vašim zaposlenim delovno okolje, v katerem se bodo počutili udobno. Opazili boste, da se bodo počutili bolje in produktivnost bo narasla.

Naše stranke obravnavamo individualno, ker radi vedno upoštevamo njihove želje, potrebe in zahteve, saj nam je vaše zadovoljstvo najbolj pomembno. Na voljo smo vam za čiščenje vseh vrst poslovnih prostorov.

Kontaktirajte nas za čiščenje poslovnih prostorov kjerkoli na Koroškem, kjer vas z veseljem pričakujemo. Če boste izbrali nas, boste z izvedenimi storitvami zelo zadovoljni!