Nazaj na seznam zadetkov

Čiščenje poslovnih, stanovanjskih in industrijskih prostorov, Savinjska

Nevenka Pohovski s.p. se ukvarja s čiščenjem poslovnih, stanovanjskih in industrijskih prostorov. Na Savinjskem smo poznani kot čistilni servis, ki svoje delo opravi skladno z vsemi predpisi, standardi in željami naročnikov.

Na nas se obrnite, če se želite vrniti v udobno in čisto stanovanje, kjer se boste sprostili in preživljali svoj čas v stanovanju brez madežev, prahu in umazanije. Prav tako pa morajo biti čisti prostori, v katerih opravljamo svoje delo, saj je dokazano, da zaposleni delovne naloge delo bolj produktivno v čistem in lepem okolju.

Pri čiščenju poslovnih, stanovanjskih in industrijskih prostorov pobrišemo prah, očistimo tla, pobrišemo okenske police, poberemo smeti, pobrišemo prosto delovne površine, namestimo milo, WC papir, čiščenje umivalnikov, WC školjk, pisoarjev, posesamo tla...

Za čiščenje poslovnih, stanovanjskih in industrijskih prostorov smo na Savinjskem pravi ponudnik Nevenka Pohovski s.p.

Vas zanima, zakaj smo med top ponudniki? Nevenka Pohovski s.p. kvalitetno opravi svoje storitve. Uporabljamo le najbolj kvalitetna čistila, ki z madeži opravijo na učinkovit in neizprosen način. Uporabljamo čistila, ki so primerni za določeno vrsto materialov, da ne poškodujemo površin.

Pri čiščenju poslovnih, stanovanjskih in industrijskih prostorov spoštujemo vaše želje in smo diskretni, natančni, imamo oko za detajle, smo prilagodljivi in imamo posluh za vaše prioritete. Smo dosledni in čiščenje izvedemo v najkrajšem možnem času, medtem, ko vi lahko opravljate stvari, ki so res pomembne.

Zaupajte nam vaše potrebe po čiščenju poslovnih, stanovanjskih in industrijskih prostorov na Savinjskem, mi vam bomo pripravili top ponudbo, s pogoji poslovanja, ki jih ne boste želeli zamuditi. Pričakujemo vaša povpraševanja!