Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden čistilni servis v Novi Gorici s kvalitetno ponudbo storitev za vso regijo 

ČISTILNI SERVIS MARKO ŽIVEC S.P. vas razbremenimo pri skrbi za čistočo v vaših objektih. Čistimo proizvodne prostore, pisarne, gostinske obrate, trgovine in druge poslovne prostore po Goriški regiji. 

Z rednimi ali občasnimi čiščenjem skrbimo, da delate v urejenih prostorih, kjer je po zaslugi čistoče in sijaja zagotovljeno dobro počutje, posledično pa večja produktivnost. Še en pomemben razlog, da čiščenje poslovnih prostorov prepustite profesionalcem pa je, da tako pustite  odličen prvi vtis pri tistih, ki vas v vaših prostorih obiščejo. 

Zakaj smo uveljavljeni kot dober in ugoden čistilni servis v Novi Gorici 

Storitve zagotavljamo občasno ali redno, skladno z dogovorom z naročnikom.

Stranka vedno dobi profesionalno in v roku opravljeno storitev po konkurenčni ceni, zato lahko rečemo, da ima naš čistilni servis v Novi Gorici najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. 

Na podlagi izkušenj vam tudi svetujemo, kako pogosto je za vaše prostore dobro, da jih naš čistilni servis obišče za ohranjanje brezhibne čistoče. 

Prilagodljivi smo glede terminov in periodičnosti izvajanja storitev. Na vašo lokacijo po Goriški pridemo čiščenje poslovnih prostorov opravit v terminih, ki vam najbolj ustrezajo. Prilagodimo se vašemu urniku in čistimo takrat, ko je to nemoteče za vas. 

Za delo smo usposobljeni in dobro opremljeni. Delamo s sodobnimi čistilnimi pripomočki. Uporabljamo učinkovita čistilna sredstva. 

Vestnost, temeljitost, odgovornost in dostopnost so tiste naše lastnosti, zaradi katerih nas zadovoljne stranke rade izberejo za sodelovanje in tudi naprej priporočajo, da smo dober in ugoden čistilni servis z območja Nove Gorice, Goriške, ki je vreden zaupanja. 

Prepričajte se sami in pridobite ponudbo. Z veseljem bomo sodelovali z vami in poskrbeli, da bomo edini čistilni servis, ki ga boste želeli za sodelovanje.