Nazaj na seznam zadetkov

Čistilni servis NAKI NATAŠA DIMC S.P. vam prihranimo čas in denar

Razbremenimo vas pri čiščenju pisarne, poslovnega prostora ali stanovanja in vam po zelo konkurenčnih cenah ter tudi z akcijskimi popusti omogočimo, da sodelujete s kvalitetnim čistilnim servisom.

Naš čistilni servis je poznan predvsem na Dobu, v Domžalah in po Osrednji Sloveniji. Če smo v vaši bližini, nas pokličite in začnite delati ter bivati v brezhibno čistih prostorih, brez da bi za to zapravljali svoj dragoceni čas. 

Čistilni servis - NAKI NATAŠA DIMC s.p.

Ko iščemo čistilni servis so na prvem mestu profesionalnost, zanesljivost, cenovna dostopnost. Vse to ima čistilni servis NAKI

Konkurenca med čistilnimi servisi je velika, a mi znamo izstopiti in širimo krog zadovoljnih strank, ker smo

  • odzivni

  • zanesljivi

  • diskretni, zaupanja vredni

  • cenovno ugodni

  • usposobljeni

  • odlično opremljeni s profesionalnimi pripomočki in čistili

  • odgovorni 

V vse našteto se prepričajte sami in nas pokličite za posebno ugodno ponudbo. 

Čistilni servis - NAKI NATAŠA DIMC s.p.

Če potrebujete čistilni servis na domu ali za poslovni prostor, smo med najboljšimi čistilnimi servisi v Osrednji Sloveniji

Ne glede na velikost vašega prostora ali namembnost, v njem boste z veseljem preživljali svoj čas, ker ga bomo vedno natančno očistili. Nobena skrivnost ni, da čisti prostori pripomorejo k boljšemu počutju, produktivnosti in seveda pustijo dober vtis tudi na vaše obiskovalce, zato pomena dobrega čistilnega servisa posebno v poslovnih prostorih res ne smete zanemariti.

Na nas se zanesite, ker smo uveljavljeno podjetje za čiščenje in zaupanje utrjujemo s poštenim delom in sodelovanjem s strankami, ki poteka v vsestransko zadovoljstvo.

Vsa čiščenja izvedemo v dogovorjenih rokih in po vaših željah. Prilagodljivi smo glede terminov in lokacije. Uporabljamo učinkovita čistilna sredstva in smo zelo vestni, natančni. 

S svojo ponudbo si želimo po kvaliteti in ceni maksimalno približati željam strank. In tudi za vas bomo poiskali optimalno razmerje med kakovostjo in ceno ter vam zagotovili sodelovanje s čistilnim servisom, ki ima v Osrednji Sloveniji veliko priporočil. +

Čistilni servis - NAKI NATAŠA DIMC s.p.

Z znižanimi cenami oz. dodatnimi popusti si želimo vsem, ki potrebujejo čistilni servis v Osrednji Sloveniji, omgočiti da nas spoznajo in si dolgoročno zagotovijo kvalitetno ter ugodno ponudbo za čiščenje 

Brez da bi vaša denarnica trpela nas spoznajte in prepričani smo, da boste nad našo ponudbo navdušeni tudi dolgoročno. 

Ponujamo

  • čiščenje poslovnih prostorov

  • čiščenje stanovanjskih prostorov

  • peridoično čiščenje (dnevno, tedensko, mesečno, po dogovoru ...)

Imate še dodatna vprašanja glede našega dela, referenc, cenika? Čistilni servis NAKI smo vam po telefonu ali preko e-maila vedno na voljo, da vam odgovorimo, svetujemo in čim prej prirpavimo top ponudbo, da začnemo sodelovati.