Nazaj na seznam zadetkov

Čistilni servis Poprask po Savinjski zagotavljamo bleščeče čiste prostore

Najsi potrebujete čiščenje hiše, stanovanja ali pa želite čistilnemu servisu prepustiti svoje poslovne prostore na Savinjskem, obrnite se na nas.

Razbremenili vas bomo in v času vaše odsotnosti oziroma v dogovorjenem terminu poskrbeli, da boste bivali in delali v brezhibno čistih prostorih.

Čistimo natančno, naša storitev je profesionalna in diskretna. Ob vsakem obisku stranki dokažemo, da smo najboljši čistilni servis na Savinjskem, ker upoštevamo vse želje in zahteve ter smo maksimalno prilagodljivi.

Dostopna cena je samo še en od razlogov, da pokličete nas, ko potrebujete čistilni servis.

Odličen čistilni servis, z ugodnim cenikom na Savinjskem smo podjetje Danijel Poprask s.p.

Zavedamo se, da izbira čistilnega servisa pomeni tudi strošek. Zato ohranjamo cenik, ki je dostopen vsem. Kar je najbolj pomembno je, da vam za ugodno ceno omogočimo velik prihranek časa. Posvetite se svojemu delu, opravkom, aktivnostim, medtem ko mi počistimo namesto vas.

Za čiščenje se lahko dogovorimo periodično, recimo dnevno, tedensko, mesečno. Tako bo standard čistoče vedno visok!

Storitve čistilnega servisa, ki jih zagotavljamo po Savinjski, so:

  • Praznjenje košev in odnos smeti

  • Brisanje delovnih površin, okenskih polic, pohištva, svetil

  • Čiščenje sanitarij

  • Sesanje, pometanje

  • Vlažno brisanje tal

  • Čiščenje oken

  • Ostalo

Čistilni servis Savinjska - Danijel Poprask s.p.

Čistilni servis na Savinjskem, ki mu lahko zaupate

Ne iščite več, kateri je dober, zanesljiv čistilni servis na območju Savinjske. To smo zanesljivo mi.

Želimo si vam zagotoviti najboljši čistilni servis in poskrbeti, da se po našem obisku z veseljem vrnete v prostore ter ste v njih po zaslugi čistoče bolj produktivni, zadovoljni.

Oddajte BREZPLAČNO povpraševanje ali nas pokličite in si zagotovite našo ponudbo. Z veseljem vam ob kontaktu predstavimo tudi svoje reference in pohvale številnih zadovoljnih strank, s katerimi večletno sodelujemo.

Potrdile vam bodo, da je naš kader usposobljen, odgovoren, vesten. Ponašamo se tudi z odzivnostjo, prijaznostjo in prilagodljivostjo. Seveda se boste najbolje prepričali sami, zato nas čim prej spoznajte. Naša storitev - čistilni servis Savinjska, vam je vedno na voljo!