Nazaj na seznam zadetkov

V ACE METALNA d.o.o. si zagotovite najkvalitetnejšo in zelo ugodno CNC obdelavo kovin

Naše podjetje je opremljeno z najsodobnejšim strojnim parkom za mehansko obdelavo kovin. S CNC stružnicami in CNC stroji za rezkanje obdelujemo izdelke po naročilu stranke. Posebej smo specializirani za obdelovance večjih dimenzij. 

Imamo izjemno tehnično znanje in bogate delovne izkušnje.Vlaganje v znanje kadra in posodabljanje opreme so tisto, s čimer zagotavljamo natančnost izdelave. Poleg tega pri delu sledimo mednarodnim standardom kakovosti, kar pomeni tudi zelo natančno preverjanje ustreznosti CNC obdelave in izvedbe naročil. 

Izpolnimo pričakovanja strank in jih presežemo. Z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno ter hitrostjo. Prepričajte se sami!

Ugodna CNC obdelava kovin v Sloveniji vam je vedno na voljo pri nas 

Veljamo za zanesljivega partnerja na področju CNC obdelave kovin v Sloveniji in širše. Smo del skupine Christof Group, ki je specialist v dejavnosti izdelave procesne opreme. Vrhunske rezultate skupine na trgu prispevamo tudi mi, in sicer z ugodno ponudbo za CNC obdelavo kovin, ki poteka v Sloveniji. 

Preverite, kaj vam zagotovimo ob sodelovanju z nami. Pričakujte najvišjo možno kvaliteto, kratek odziven čas, prilagodljivost vašim zahtevam in potrebam ter seveda konkurenčen cenik.

Najbolj ugodna CNC obdelava kovin v Sloveniji je na voljo pri nas, če ob tem zahtevate še vrhunsko in pravočasno izvedbo.