Nazaj na seznam zadetkov

CNC obdelava kovin in orodjarstvo, CNC PARADIŽ d.o.o.

CNC PARADIŽ d.o.o. se na trgu nahaja že več kot 40 let. Naša glavna dejavnost je CNC struženje in rezkanje. Uporabljamo klasične CNC stroje.

Nudimo vam celovite storitve, saj smo z vami od idejne zasnove do končnega produkta. Naročila najprej analiziramo, potem pa pripravimo 3D izris izdelka. Nato ga izdelamo na našem modernem in sodobnem strojnem parku. Na koncu izdelek pošljemo na oddelek za merjenje kakovosti.

Na nas se obrnite, če potrebujete strokovnjaka za manjše serije in unikate kovinskih polizdelkov. Prisotni smo v avtomobilski industriji, v robotizaciji, elektrarnah, na transportnih poteh...

Našim cenjenim strankam občasno nudimo akcijske ponudbe. Posredujete nam povpraševanje in si zagotovite top ponudbo.

Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate izdelke, ki smo jih izdelali v naši proizvodnji.

Za CNC obdelavo kovin in orodjarstvo smo CNC PARADIŽ d.o.o. top ponudnik!

Katere storitve izvajamo v CNC PARADIŽ d.o.o.?

  • 5 osno CNC rezkanje

  • 3 osno CNC struženje

  • klasično rezkanje

  • CNC struženje

  • klasično struženje

Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, saj je ta za nas na prvem mestu, ker vemo, da le tako dosežemo vaše zadovoljstvo, ki pa je za nas na prvem mestu.

Smo družinsko podjetje, zato svoje delo opravljamo predano in vestno. Imamo dolgoletne izkušnje in veliko znanja. Smo dosledni, natančni, skrbni in strokovno usposobljeni.

Priskrbite si top pogoje sodelovanja za CNC obdelavo kovin in orodjarska dela v našem podjetju. Veselimo se sodelovanja z vami!