Nazaj na seznam zadetkov

CNC obdelava kovin, struženje in rezkanje ugodno, hitro, kvalitetno na voljo pri Nusret Dulić s.p., Maribor

Obiščite MEGA MONT - SPLOŠNA MEHANIČNA DELA, NUSRET DULIĆ S.P. v sodobno opremljenem obratu za mehansko obdelavo kovin v Mariboru in si zagotovite:

  • rezkanje

  • struženje

  • ostale storitve CNC obdelave kovin

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007. V tem času smo izvedli ogromno projektov in pridobili zadovoljne, stalne naročnike, ki nam zaupajo. Njihovo zadovoljstvo dosegamo s hitrim sprejemom naročil in izvedbo v dogovorjenih časovnih rokih.

Veselje do dela, dobri materiali, sodoben strojni park nam omogočajo kljubovati zahtevam in spremembam trga ter si tlakovati pot do uspeha in dobrega imena na področju CNC obdelave kovin, struženja in rezkanja.

Za CNC obdelavo kovin, kot je struženje in rezkanje, smo v Mariboru tudi med cenovno bolj dostopnimi ponudniki.

Ob tem na račun konkurenčnih cen nikakor ne delamo kompromisov pri kvaliteti. Smo izkušen in usposobljen kader in delamo z najsodobnejšo tehnologijo za obdelavo kovin, kar nam omogoča visoko natančnost pri delu.

Smo to, kar iščete, ko potrebujete CNC obdelavo kovin, struženje ali rezkanje.

Oddajte brezplačno povpraševanje, pridobite top ponudbo in si zagotovite redno ali občasno sodelovanje s podjetjem, ki CNC obdelavo kovin, struženje in rezkanje v Mariboru nudi najbolj konkurenčno.

Zaupajte, kot na zaupajo že mnogi.

Če potrebujete precizno CNC obdelavo kovin, struženje, rezkanje za osebne potrebe ali podjetje, smo mi pravi naslov za vas.

Vabljeni, da nas pokličete.