Nazaj na seznam zadetkov

Cvetličarna Gorenjska, Gorenjska, Flora d.o.o.

Kot top ponudnik za cvetličarstvo in distribucijo cvetja, ki v svoje poslovalnice privablja stranke iz vseh regij Osrednja Slovenija in Gorenjska, smo se uveljavili pri podjetju Flora d.o.o. S proizvodnjo balkonskega cvetja in enoletnic smo pričeli leta 1993, danes pa ponujamo celovit nabor cvetličarskih izdelkov na več lokacijah.

Postali smo prva izbira strank iz regij Osrednja Slovenija in Gorenjska, ki iščejo cvetličarno in distribucijo cvetja, saj dosledno zagotavljamo

  • zadostne zaloge,

  • kratke dobavne roke,

  • produkte vrhunske kakovosti,

  • prijazno storitev,

  • konkurenčne pogoje in

  • ugodne cene.

V prijetnem ambientu naših sodobno opremljenih poslovalnic vam bodo naši izkušeni in usposobljeni specialisti cvetličarstva znali svetovati ter predlagati najoptimalnejšo izbiro glede na vaše želje in potrebe.

V okviru naših cvetličarn vam ponujamo celovit asortima, ki vključuje rezano cvetje, lončnice, keramične lončke, vaze, cvetlice, šopke, pripravimo pa tudi žalne aranžmaje, poslovne aranžmaje ter posebne aranžmaje za dogodke, kot so rojstni dnevi, valentinovo, obletnice, dan žena, poroke…

Ko gre za cvetličarstvo in distribucijo cvetja, v Osrednji Sloveniji in na Gorenjskem ne boste našli boljšega ponudnika od Flora d.o.o., kjer vam nudimo top produkte in opravimo top storitve po top cenah.

Cvetlice, šopki, urejanje ter zasaditve zelenih površin, notranje ozelenitve in še več, za vse to poskrbi cvetličarstvo in distribucija cvetja Osrednja Slovenija, Gorenjska, Flora d.o.o.

Naše podjetje v okviru urejanja in zasaditve zelenih površin zagotavlja tudi zunanje in notranje ureditve, pri čemer smo z vami od načrtovanja do izvedbe, priskočimo pa na pomoč tudi pri vzdrževanju. S svojo kakovostjo so nam zaupali tudi urejanje nekaterih javnih nasadov.

Z zasaditvami notranjih rastlin, ki jih po želji tudi negujemo, pa ustvarimo tudi odličen notranji ambient za vaš dom ali podjetje.

Vabljeni, da nas obiščete v kateri od naših poslovalnic:

TPC SPAR Medvode, Cesta komandanta Staneta 4 A, 1215 MEDVODE (01 36 14 500)

Obratovalni čas: ponedeljek - sobota: 08:00 - 20:00

TC Supernova Qlandia Kranj, Cesta 1. maja 77, 4000 Kranj (04 23 59 535)

Obratovalni čas: ponedeljek - sobota: 09:00 - 21:00

Stražišče Kranj, Delavska cesta 3, 4000 Kranj (04 29 26 777)

Obratovalni čas: ponedeljek - petek: 08:00 - 19:00, sobota: 08:00 - 18:00