Nazaj na seznam zadetkov

Cvetličarstvo Mohorič, poročno in žalno cvetje, Gorenjska

Načrtujete poročni dan in pri tem ne sme manjkati cvetje, še posebej šopek za nevesto, ki jo bo spremljal tekom obreda, popestril fotografije in poskrbel za obilico veselja med svati, ko bo čas, da se ga ukrade ali ujame.

Pri Cvetličarstvu Mohorič z Gorenjke, natančneje Železnikov, vas še kako dobro razumemo in smo pripravljeni prisluhniti vašim željam. Izdelamo vam sanjski poročni šopek, cvetlično dekoracijo za okrasitev prostora in svatov.

Cvetje in cvetlične aranžmaje vam po želji tudi dostavimo.

Na voljo imamo široko izbiro svežega rezanega cvetja, lončnic in različnih aranžmajev. Dobro pa smo pripravljeni tudi na razne praznike:

  • Valentinovo,

  • 8. marec,

  • Prvi november

  • Veseli december (okraski, adventni venčki) ...

V aprilu ujemite tudi našo AKCIJO balkonskega cvetja.

Podarite šopek cvetja, podarite nasmeh in podarite veselje

Lepa beseda lepo mesto najde, lep šopek pa posebno mesto v našem spominu. Obdarite osebo, ki vam je ljuba s prelepim šopkom, naj si bo to v zahvalo, opravičilo, kot pozornost ali darilo za rojstni dan.

Žal pa vsi dogodki v življenju niso vedno vesele narave. Ravno tako nam je v ponos, ko nas poleg srečnih trenutkov izberete tudi za te malo manj srečne. Pospremite bližnjega na zadnjo pot s cvetličnim aranžmajem. Zaupajte nam želje glede žalnega cvetja, mi pa bomo poskrbeli, da bo kot ste si zamislili.

Z zanosom in veseljem vam bomo pomagali pri izbiri cvetja za vašo poroko ali žalno priložnost. Pri nas na Gorenjskem imamo bogato izbiro cvetja, od tradicionalnih do modernih in edinstvenih aranžmajev. V naši cvetličarni lahko izdelamo tudi posebne aranžmaje po vaši želji.

Obiščite Cvetličarstvo Mohorič v Železnikih, na Gorenjskem in si oglejte našo ponudbo ter se prepričajte o kvaliteti našega cvetja.

Pri nas je vsak kos cvetja poseben.