Nazaj na seznam zadetkov

Degustacija vrhunskih vin Vipava, Goriška

Vas zanima degustacija vrhunskih vin v Vipavi, regija Goriška? To vam zagotavljamo pri VINO MARC, ki smo družinska kmetija z vinogradi v obsegu 25 tisoč trt.

Svoje delo opravljamo že vse od leta 1926 in danes veljamo za top ponudnika v regiji in širše, tako ko gre za same produkte, kot tudi pri organizaciji degustacij.

Naša vina dosegajo tudi nagrade na prestižnih mednarodnih tekmovanjih, kar dokazuje kakovost naših produktov, ki so rezultat tradicije, znanja in trdega dela.

Prepričajte se tudi vi o kakovosti vrhunskih vin, na kateri gradi že četrta generacija…

Degustacija vrhunskih vin pri nas v Vipavi na Goriškem vključuje rdeča, bela in peneča vina. Prav za vsak okus in vsako priložnost se pri nas najde prava kapljica, ob čemer pa poskrbimo tudi za ustrezne jedi.

Za degustacijo vrhunskih vin na naši posesti v Slapu pri Vipavi, na Goriškem, nas lahko obiščete kadarkoli, po predhodnem dogovoru. Sporočite nam svoje želje in storili bomo vse, da vam ustrežemo ter da vam pričaramo edinstveno in nepozabno izkušnjo ob vrhunskih izdelkih v naši slikoviti dolini.

Ni presenečenje, da smo se kot top ponudnik za degustacijo vrhunskih vin na lokaciji Vipava, Goriška, uveljavili prav pri VINO MARC. Kontaktirajte nas za informacije ali s povpraševanji in z veseljem se vam bomo odzvali.