Nazaj na seznam zadetkov

Popravilo vozil po toči, SEVERINI d.o.o., Grosuplje

Toča je vremenski pojav, ki nas vedno preseneti ob najbolj neprimernem trenutku in v primeru močnejše toče lahko trpijo naši jekleni konjički. A brez skrbi, če je vaše vozilo poškodovala toča, vam top popravilo vdolbin po toči zagotovimo pri podjetju SEVERINI d.o.o.

Najdete nas v Grosupljem, na naslovu: Podgorica pri Podtaboru 1. Na voljo pa smo tudi strankam iz Višnje Gore, Ivančne Gorice in drugod.

Svoje delo naša ekipa izkušenih strokovnjakov za popravilo pločevine, ki je vrhunsko strokovno usposobljena, opravlja v sodobno opremljeni servisni delavnici na lokaciji Grosuplje.

To pomeni, da smo prva izbira številnih voznikov iz regij Osrednja Slovenija in Dolenjska.

Pripeljite vaše vozilo k nam. Dobro si ga bomo ogledali in popravili vse poškodbe. Nekatere bolj, druge manj motijo poškodbe, a vsem svetujemo, da jih sanirajo, saj s sanacijo vozil poškodovanih po toči, preprečite nadaljnje poškodbe in preprečujete razvijanje rje na vozilu.

Zato nikar ne oklevajte in nas pokličite.

Dobro popravilo vozil, poškodovanih po toči

S strokovnim delom bomo udrtine na vašem avtu v veliki večini primerov uspeli popolnoma odpraviti in mnogi vozniki so presenečeni, ko se iz naše delavnice odpeljejo z jeklenimi konjički, ki izgledajo kot novi.

Ne le, da bomo svoje delo opravili zanesljivo, skrbno in natančno, naše podjetje strankam zagotavlja tudi številne konkurenčne prednosti, kot so

  • hitro odzivanje na povpraševanja,

  • izredno kratke čakalne dobe,

  • prijazno opravljena storitev ter

  • ugodne cene.

Naše osebje vam bo ob prihodu v našo delavnico tudi strokovno svetovalo, skupaj bomo poiskali najoptimalnejše rešitve za popravilo vdolbin po toči in tako bomo zagotovo zagotovili tudi vaše zadovoljstvo.

Če je torej vaše vozilo poškodovala toča, ne skrbite in pripeljite svoje vozilo k nam. Pri podjetju SEVERINI d.o.o. vam bomo pripravili ugodno ponudbo za najboljše popravilo vdolbin po toči v regiji!