Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden samoplačniški pregled dojk v Ljubljani z izvidi takoj

DIAVITA smo samoplačniška ordinacija za bolezni dojk v Ljubljani. Izvajamo klinične preglede dojk, mamografijo z najmanjšo dozo sevanja v Sloveniji in ultrazvok dojk. 

Na voljo vam je hitra, strokovna, diskretna in celovita obravnava ob enem samem obisku in z izvidi takoj. 

Kako in kdaj se naročiti na ugoden samoplačniški pregled dojk v Ljubljani

Naročanje je možno po e-mailu ali telefonu (delovniki, po 16.uri)

Delovni čas
pon., tor. in sreda: 16.00-20.00 oz. po dogovoru

Na objavljenih kontaktih smo vam na voljo tudi za vsa vprašanja glede cenika, kako pridobiti popust na ugoden samoplačniški pregled dojk v Ljubljani in za ostale informacije. 

Naročite se na ugoden samoplačniški pregled dojk v Ljubljani že danes 

Nudimo strokovne, prijazne, hitre in ugodne samoplačniške preglede dojk v Ljubljani, v PTC Dravlje, Ulica bratov Babnik 10. 

Ordinacijo imamo sodobno opremljeno. Delamo z zanesljivo in najprijaznejšo opremo (mikrodozna digitalna mamografija, ultrazvok), preglede izvajajo vrhunskih strokovnjaki z znanjem in dolgoletno prakso.

Skrbimo, da vam samoplačniški pregled dojk v Ljubljani zagotovimo v najkrajšem možnem času in da vam je med obravnavo kar najbolj udobno in prijetno. 

Zavedamo se, da pacientke k nam največkrat pridejo s strahom pred rakom, zato poskrbimo za hiter, ugoden in predvsem celovit samoplačniški pregled dojk na enem mestu. To pomeni, da v primeru dodatnih preiskav ne rabite iskati novega zdravnika ali čakati na ponoven datum. Vse lahko opravite pri nas, brez dolgotrajnega čakanja in strahu pred izvidi. V roke jih dobite takoj in najbolj veseli smo, ko z ugodnim samoplačniškim pregledom dojk v Ljubljani potrdimo vaše zdravje.