Nazaj na seznam zadetkov

Digitalni tisk Novo mesto, Dolenjska, SILVESTER MURGELJ S.P.

Tiskarsko podjetje SILVESTER MURGELJ S.P. je na trgu prisotno že več kot 30 let. Zahvaljujoč številnim pridobljenim znanjem in izkušnjam vam nudi top rešitve na področju digitalnega tiska in samolepilnih etiket. Znani smo po vsem Novem mestu, dolenjski regiji in širši okolici.

V studiju, ker izvajamo digitalni tisk imamo sodobno opremo, ki je visokokakovostna, zato nam omogoča zavidljive rezultate. Posebej smo specializirani za izdelavo samolepilnih etiket v polah. Posebej smo poznani po univerzalnih samolepilnih etiketah SMAK, ki se uporabljajo za vse vrste printerjev in fotokopirnih strojev.

Naša top ponudba storitev zajema storitve: personaliziranega digitalnega tiska, grafičnega oblikovanja, zlatotiska, razrez, zgibanje, plastifikacijo, flekso, ofset in toplotni tisk. Na voljo smo vam za svetovanje in vam pomagamo pri idejah in do končnega izdelka.

Top ponudnik za digitalni tisk v Novem mestu na Dolenjskem je SILVESTER MURGELJ S.P.

SILVESTER MURGELJ S.P. vam nudi široko izbiro univerzalnih belih etiket, odstranljive etikete, etikete z močnejšim lepilom, fluorescentne etikete, barvne etikete, etikete laserski sijaj, prozorne etikete s sijajem, prozorne etikete mat, bele poliestrske etikete ter srebrne poliestrske etikete.

Nudimo vam različne dimenzije in različne vrste materiala. Samolepilne etikete SMAK so dobavljive v več kot 70 izsekanih dimenzijah na polah. Nudimo vam izdelke po meri. Izrez po meri pomeni, da se etikete z orodji izseka po naročilu in se v proizvodnji ne hrani na zalogo. Odlikuje jih visoka kakovost. Priporočljive so za rabo v vseh vrstah tiskalnikov.

Stopite v stik z nami in nam zaupajte vaše želje glede digitalnega tiska in samolepilnih etiket SMAK. Pripravili vam bomo top ponudbo s top pogoji sodelovanja. Prepričajte se sami!