Nazaj na seznam zadetkov

DIMNIKARSTVO LAPUH, storitve d.o.o.

dimnikar pri delu
Liptovska ulica 19, 3210 Slovenske Konjice
Prikaži številko
Pon - Pet: 7:00 - 15:00

Dimnikarstvo Lapuh, Slovenske Konjice, Štajerska

Ste z območja Slovenskih Konjic ali imate objekt kje drugje na Štajerskem, potreben pa je obisk dimnikarja?

Pokličite Dimnikarstvo Lapuh. Naši usposobljeni, izkušeni ter tudi dobro opremljeni dimnikarji, vam bodo z veseljem pomagali pri vsem v zvezi z dimnikom in dimovodnimi napravami, od pregledov, meritev do strojnega ali kemičnega čiščenja.

Po več kot 15-ih letih opravljanja dimnikarske dejavnosti, dobro vemo, kaj je potrebno za varno, učinkovito delovanje dimnikov in dimovodnih in kurilnih naprav. Zaupajte nam izvedbo, ki bo hitra, kakovostna in urejena po konkurenčnem ceniku.

Katere storitve opravlja naše dimnikarstvo

  • Prvi pregled

  • Izredni pregled

  • Redni letni pregled

  • Čiščenje kurilnih naprav

  • Meritve emisij dimnih plinov

  • Mehansko čiščenje peči

  • Odstranjevanje oblog

Potrebujete dimnikarske storitve? Naše dimnikarstvo poskrbi za varnost in zanesljivost kurilnih, dimovodnih in prezračevalnih naprav

Smo licencirano dimnikarstvo, ki v Slovenskih Konjicah in vsej Štajerski pridobiva zaupanje zadovoljnih strank.

Ne samo, ker zagotavljamo visoko kakovost opravljenih storitev po konkurenčnih cenah, pač pa tudi, ker imamo kratek odzivni čas. Zavedamo se, da je določene dimnikarske storitve potrebno zagotoviti takoj.

Če boste dimnikarska dela prepustili nam, boste mirno spali, brez strahu za vaše zdravje ali vaše premoženje. Pri pregledih in opravljanju čiščenj smo izjemno natančni in strokovni, ker vemo, da lahko tako preprečimo nastanek marsikatere težave.

Ko sodelujete z nami, ne dovolimo, da bi bile vaše naprave neučinkovite ali celo nevarne.

Izkoristite naše strokovno znanje in bogate dimnikarske izkušnje ter še danes oddajte povpraševanje. Z veseljem se dimnikar iz Dimnikarstva Lapuh oglasi na vašem objektu v Slovenskih Konjicah oziroma kjerkoli na Štajerskem.