Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno dimnikarstvo na Dolenjskem

Iščete dobrega dimnikarja s prijazno ceno za dimnikarske storitve? Na Dolenjskem in Notranjskem smo vam hitro na voljo za sodelovanje v podjetju Suvad Okić s.p.

Dimnikarsko službo opravljamo na zasebnih, stanovanjskih kakor tudi poslovnih objektih. Dimnikarja potrebujejo tako fizične osebe kot pravne in z veseljem obojim ponudimo top ponudbo.

Zakaj za svoje dimnikarstvo izbrati nas?

  • Hitra odzivnost.

  • Dosegljivost na celotnem območju Dolenjske in Notranjske, po dogovoru tudi drugje.

  • Odlična opremljenost za delo.

  • Ustrezna kvalificiranost in bogate delovne izkušnje.

  • Strokovnost in zanesljivost.

  • Optimalno razmerje kakovost/cena.

Če imate kotlovnico s kurilno napravo, nas pokličite.

Kdaj je potreben obisk dimnikarja?

Dimnikarska služba opravlja pomembne naloge. S skrbjo za pravilno delovanje, vzdrževanje, čiščenje kurilnih in dimovodnih naprav namreč lahko prepreči nastanek velike materialne škode pa tudi ogrožanje zdravja ljudi, do katerega pride, če je delovanje nepravilno. Zastrupitve z ogljikovim monoksidom namreč niso tako redke.

Obisk dimnikarja je dolžan naročiti lastnik male kurilne naprave na trda goriva, in sicer skladno z zakonodajo oziroma navodili. Pregledi in čiščenje so potrebno vsaj enkrat letno (trda goriva) ali večkrat (dvakrat do štirikrat), če kurite na polena ali pelete.

Na pečeh, ki delujejo na tekoče gorivo oziroma plin, je potrebno letno opraviti meritve emisij dimnih plinov. Ob obisku vam naša dimnikarska služba svetuje tudi kje in kakšen javljalnik ogljikovega monoksida namestiti, če za to še niste poskrbeli.

Dimnikar pregleduje tako starejše kurilne naprave kot nove. Periodičnost pa je odvisna od vrste naprave, goriva in tudi starosti. Ob prvem obisku vam bomo vsekakor povedali več, da boste lahko pravočasno poskrbeli za klic naše dimnikarske službe.

Potrebujte več informacij ali celo že zamujate z naročilom dimnikarja? Za objekte na Dolenjskem in Notranjskem smo vam na voljo v najkrajšem možnem času.