Nazaj na seznam zadetkov

DIONIZ BAR, SIMONA GROF, s.p.

kava
Prešernova ulica 25, 9240 Ljutomer
Prikaži številko
Ponedeljek: 06:00 - 23:00 Torek: 06:00 - 23:00 Sreda: 06:00 - 23:00 Četrtek: 06:00 - 23:00 Petek: 06:00 - 02:00 Sobota: 06:30 - 02:00 Nedelja: 07:30 - 23:00

Dioniz bar, Ljutomer

V Dioniz baru v Ljutomeru na Prešernovi ulici 25 vas pričakujemo vsak dan. Dobrodošli ste v urejeni in udobni notranjosti ali na zračni letni terasi.

Za strežbo skrbi prijazno in hitro osebje ter hostese.

K nam ste zjutraj vabljeni na odlično kavo, kasneje v dnevu pa seveda tudi na ostalo ponudbo toplih in hladnih napitkov, alkoholnih in brezalkoholnih pijač ter na posebne vikend akcije.

Pri nas lahko tudi kaj prigriznite, posebno priljubljena pa je naša poletna žar ponudba.

Dioniz bar Ljutomer dobro pozna že več kot 10 let. Vanj zahajajo vse generacije, saj se za prav vsakega gosta najde nekaj na ceniku oziroma v ponudbi.

Ste nogometni navdušenec, ki si ne želi tekme gledati sam doma? Pridite v našo družbo in si nogometno dogajanje oglejte na naših zaslonih. Ob tem seveda dobro jejte in pogasite žejo s pestro izbiro pijač.

Obiščite prijeten bar v Ljutomeru

Ste nogometni navdušenec, ki si ne želi tekme gledati sam doma?
Pridite v našo družbo in si nogometno dogajanje oglejte na naših zaslonih. Ob tem seveda dobro jejte in pogasite žejo s pestro izbiro pijač.

Iščete bar v Ljutomeru, ki je odprt že v zgodnjih jutranjih urah?
Od 6-ih dalje vas postrežemo s kavo, ki vas zbudi in po kateri lahko začnete svoj dan.

Se bliža rojstni dan ali dogodek, ki ga želite proslaviti, nazdraviti nanj?
Povabite prijatelje, svoje najbližje ali sodelavce v Dioniz bar. Naša vrata so med tednom odprta do polnoči, ob koncih tedna pa tudi do štirih zjutraj, da se lahko zabava razživi. Seveda je poskrbljeno tudi za glasbo!

Obiščite nas, spoznajte nas in prepričani smo, da boste takoj videli, zakaj v gostinstvu in v Ljutomeru vejamo za top izbiro.