Nazaj na seznam zadetkov

Dobavo in montažo oken na objektih po Savinjski prepustite nam

Naše podjetje Termotris vam na območju Savinjske regije omogoča dobavo in montažo PVC oken za vaš dom ali poslovni objekt.

PVC okna so izjemno kakovostna in omogočajo izolacija ter dober energetski izkoristek. Za uporabo so enostavna in lepa na pogled. PVC okna so v primerjavi z drugimi vrstami oken izjemno priljubljena, ker so cenovno ugodna, vzdržljiva in ne potrebujejo veliko vzdrževanja.

Preden okna nabavimo se z vami o vaših željah pogovorimo in si stavbo ogledamo, da ugotovimo pravilne mere in primerno izbiro oken.

Naši mojstri montažo izvedejo hitro in učinkovito. Okvir okna najprej fiksiramo na pravo mesto, nato ga pritrdimo na stavbo z zidnimi vijaki. Vse kotičke okrog okna zapolnimo s poliuretansko peno, kar nudi dobro izolacijo. Ko se material posuši, dodamo še okenska krila, PVC profile oz. še ostale elemente, ki sestavljajo celotno okno.

Poleg PVC oken dobavljamo in montiramo tudi ALU in lesena okna.

Montaža notranjih, vhodnih in avtomatskih garažnih vrat

Poskrbimo tudi za vse vrste vrat. Ugodno poskrbimo, da je hitro urejena dobava za

  • vhodna vrata

  • notranja vrata in

  • avtomatska garažna vrata

Pred dobavo vam seveda svetujemo, pokažemo reference, odgovorimo na vprašanja glede materialov (pvc, alu, les), vzdrževanja itd. Pred montažo PVC oken, vrat, garažnih vrat seveda naredimo natančne izmere, nato pa za vgradnjo poskrbimo v dogovorjenih rokih.

Na podjetje Termotris se lahko zanesete. Delamo kvalitetno in dobro. Pokličite nas ali pa oddajte povpraševanja in bomo skupaj našli ugodno rešitev za dobavo in montažo vaših novih PVC oken.