Nazaj na seznam zadetkov

Dober avtoservis v Izoli

Veliko je avtoservisov, a le eden je dober avtoservis! In ko je govora o dobrem avtoservisu v Izoli, smo to mi! Podjetje Peter Metlika s.p. je vaša zanesljiva, strokovna roka, ko na Primorskem iščete kakovostno storitev za vaše vozilo.

Renome dobrega avtoservisa nam je prineslo že mnogo zadovoljnih strank in odličnih referenc. Smo pravi mojstri svojega področja, strokovno usposobljeni, ekonomični, svoje znanje pa nenehno izpopolnjujemo in bogatimo.

Kot odgovoren voznik, gotovo razumete pomen rednega in kakovostnega servisa. S tem si prihranite marsikatero nevšečnost, pravočasno odkrita okvara ali nepravilnost, pa vam lahko prihrani tudi večje, odvečne finančne skrbi. Servisiramo vse znamke in letnike vozil. Nudimo vam:

  • menjavo olja,

  • filtrov,

  • jermenov,

  • sklopk,

  • gum…

Odlikuje nas poštenost, zanesljivost in odgovornost. Zavedamo se pomembnosti dobro opravljenega avtoservisa, saj vam le to omogoča varne kilometre in zaupanje v svoje vozilo.

Kot dober avtoservis, smo cenovno ugodni, spoštujemo dogovorjene roke, prilagodljivi in se spoznamo na svoje delo!

Servisa se lotimo celostno; prisluhnemo vam, pregledamo vozilo in se nato lotimo servisiranja. Če so finančni vložki večji, vam to povemo in počakamo vašo odobritev, nato svoje servis dokončamo. Pri svojem delu uporabljamo kakovostne materiale in profesionalne pripomočke. Najsibo veliki ali mali servis, mi smo pravi naslov.

Svoje delo radi opravljamo in se veselimo vašega obiska pri nas na naslovu Polje 9D, Izola. Avtoservis Peter Metlika s.p. sinonim za dober avtoservis!