Nazaj na seznam zadetkov

Dober fotograf za dogodke Slovenija, MIKI, video in foto storitve

Fotografija nam omogoča, da zamrznemo trenutek in ga za vedno ohranimo v obliki fotografije ali posnetka. Dober fotograf pozna svojo kamero in jo zna uporabljati v vseh svetlobnih pogojih. Če želite, da bodo vaše fotografije dogodkov po Slovenije bile popolne, se obrnite nas.

Smo podjetje MIKI, video in foto storitve, Janez Miklavž Pavlin, s.p. Ukvarjamo se s profesionalno fotografijo in snemanjem dogodkov.

Dober fotograf za dogodke vam bo ustvaril nepozabne spomine, ki jih boste lahko nosili s seboj

Naš studio se nahaja v bližini Novega mesta. Ukvarjamo se s studijsko fotografijo, s katero vam zagotavljamo ostre slike z lepimi ozadji in z idealno osvetlitvijo. Naš studio je za vas oprt vse dni v tednu.

Za vas lahko posnamemo:

  • božične fotografije,

  • slikanje novorojenčkov, dojenčkov in malčkov,

  • fotografiranje glasbenikov,

  • produktna fotografija,

  • nosečniško in predporočno fotografirane,

  • tematsko fotografiranje in

  • portretno fotografiranje.

Kot dober fotograf imamo na voljo vso opremo. V našem studiu vlada prijetno in sproščeno vzdušje. Pomagali vam bomo, kako poiskati tisto pravo pozo, s katero bodo nastale čudovite fotografije.

Nudimo tudi fotografiranje in snemanje porok ter maturantskih plesov po Sloveniji

Za fotografiranje in snemanje vseh vrt dogodkov smo vam na voljo po dogovoru. Fotografiranje in snemanje porok ter maturantskih plesov izvajamo na terenu. Z nami se dogovorite, kje bo dogodek potekal in mi s seboj pripeljemo našo opremo.

Smo dober in zanesljiv fotograf za vse dogodke v Sloveniji. Vseh terminov, ki se jih z vami dogovorimo, jih tudi držimo. Znotraj naše ponudbe lahko izkoristite tudi tisk fotografij, ki vam ga zagotavljamo po ugodnih cenah. Izdelamo vam lahko tudi foto knjigo, ki bo vaš dogodek za vedno ujela med platnice.

Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite dobrega fotografa za slikanje dogodkov po Sloveniji. Za vsa vprašanja smo vam tudi na voljo po telefonu. Naša telefonska številka se nahaja na vrhu strani.

Vabljeni na našo Facebook in Instagram stran, kjer si lahko pogledate naše fotografije.