Nazaj na seznam zadetkov

ANDERLE ALOJZIJA - ZASEBNA ORDINACIJA ZA GINEKOLGIJO IN PORODNIŠTVO

Kopališka cesta 7, 4240 Radovljica
Prikaži številko
Ponedeljek: 12.30-19.00 Torek: 13.00-19.30 Sreda: 6.30-13.00 Četrtek: 6.30-16.00 Petek: 6.30-13.00 Sobota: Zaprto Nedelja: Zaprto

Zagotovite si dobrega ginekologa, v Radovljici izberite ambulanto Anderle Alojzija

Naša zasebna ordinacija vabi adolescentke, ženske v rodni dobi in starejše gospe v menopavzi.

Najdete nas v prostorih ZD Radovljica.

Poleg samoplačniških storitev, imamo tudi koncesijo za opravljanje zdravstvenih dejavnosti na področju ginekologije in porodništva. Tako si pri nas lahko vsaka, ki išče, kateri je dober ginekolog v Radovljici, zagotovi potrebno storitev, bodisi preko zavarovanja ali kot samoplačnica.

Mnoge pacientke nas bodo pohvalile, da smo dober ginekolog. Spoznajte nas in se o tem prepričajte sami!

Ko potrebujete dobrega ginekologa, smo tu za vas

Mladostnicam, ki potrebujejo veliko svetovanja radi namenimo več časa, saj je naše poslanstvo ozaveščati o varni kontracepciji in odnosih. Tudi vsem ostalim pacientkam se vedno celovito posvetimo in namenimo dovolj časa, da se pregled izvede strokovno, kar najbolj prijetno in da odgovorimo na vsa vprašanja, ki jih ginekologija odpira.

Opravljamo redne odvzeme brisov materničnega vratu ženska od 20. do 64. leta. Naše poslanstvo je svetovati ženskam in jim nuditi pomoč na področju ginekologije in porodništva.

Naša Zasebna ordinacija za ginekologijo in porodništvo Anderle Alojzija dr. med. posebno skrb namenja tudi mladim mamicam, predvsem pa tistim, ki ste na poti, da to postanete.

Po našem rednem delovnem času smo na voljo za samoplačniške preglede, merjenje kostne gostote ter nemih zlomov na hrbtenici. Po želji pa lahko izmerimo tudi kostno gostoto mladostnikov.

Vabljeni k nam, kjer se vam kot dober ginekolog posvetimo z vso skrbnostjo in natančnostjo, ki jo potrebujete.