Nazaj na seznam zadetkov

Zakaj naj vam s prodajo ali nakupom pomaga dober nepremičninski agent

Za sodelovanje z nepremičninskimi posredniki se odloči vse več ljudi, ki prodajajo ali oddajajo svoje stanovanje, hišo, poslovni prostor in si želijo, da je postopek zanje kar najhitrejši in na koncu tudi najugodnejši.

Nepremičninski agenti pa ne pomagajo le prodajalcem oziroma lastnikom nepremičnin, pač pa tudi kupcem oziroma bodočim lastnikom. Če ste se odločili, da boste kupili dom ali pa želite kupiti nepremičnino kot investicijo, bo dober nepremičninski posrednik za vas opravil iskanje, preverjanje, razna pogajanja, vam pa na koncu predstavil le ponudbe, ki se najbolj približajo vašim zahtevam in željam.

Kaj definira dobrega nepremičninskega agenta

  • Posrednik z nepremičninami mora izpolnjevati z zakonom določene pogoje.

  • Ima izkušnje na nepremičninskem trgu in priporočila strank.

  • Je strokoven pri komuniciranju s strankami kot pripravi nepremičninskih oglasov - ti morajo biti opremljeni s kakovostnimi fotografijami in pravimi podatki o nepremičnini.

  • Dober občutek za oglaševanje, prodajne veščine, pogajalske sposobnosti, prav tako sodijo med lastnosti dobrega nepremičninarja.

  • Dosegljivost oziroma odzivnost - na nepremičninskem trgu se stvari včasih hitro odvijajo, zato sodelujte z agentom, ki vam bo na razpolago, ko ga potrebujete, sicer lahko zamudite dobre priložnosti.

  • Dober nepremičninski agent dela v vašo korist, ne v svojo.

Zakaj sodelovati z Nepremičninsko posredovanje Mojca Kupec s.p.

V našem podjetju lahko rečemo, da nas odlikujejo naštete lastnosti. Odzivnost, prilagodljivost, znanja, izkušnje so vsekakor tisto, na čemer gradimo zaupanje strank.

Velik poudarek dajemo tudi transparentnemu, poštenemu delovanju in osebnemu pristopu. Razumemo, da ima vsak kupec oziroma stranka svoje potrebe in želje, zato vsako sodelovanju prilagodimo temu.

Z nami se boste dobro počutili in to je že dober korak, da na koncu uspešno tudi zaključimo nepremičninski posel, seveda v vaše zadovoljstvo.

Ponosni smo, da smo se že večkrat dokazali kot dober nepremičninski agent, ki ponudi:

  • varnost

  • poštenost

  • strokovnost

Vsak dober nepremičninski posrednik je z vami na vseh korakih, tudi mi bomo. Spoznajte nas in sodelujete s podjetjem, ki svoje delo opravlja s srcem.