Nazaj na seznam zadetkov

DENTALNA AKADEMIJA, zobozdravstvena, specialistična in izobraževalna dejavnost, d.o.o.

Koprska ulica 94A, 1000 Ljubljana
Prikaži številko
[email protected]

Dober ortodont Ljubljana

Si želite popolnega nasmeha, ki bi ga z veseljem pokazali, a ga skrivate, ker imate krive zobe? Potrebujete dobrega ortodonta, ki vam bo pomagal odpraviti to ali kakšno drugo težavo z zobmi.

V Ljubljani ga najdete v našem zobozdravstvenem centru Dentalna Akademija.

Zagotavljamo vam, da boste pri nas sodelovali z izkušenimi ortodonti in zobozdravniki, specialisti za implantologijo in druge stomatološke specialnosti. Na enem mestu ponudimo celostno zobozdravstveno oskrbo in interdisciplinirano pristopimo k reševanju težav z zobmi, da za vas najdemo pravo rešitev.

Kdaj obiskati ortodonta

Nekaj najbolj pogostih razlogov za obisk ortodonta:

 • Če spodnji zobje prekrivajo zgornje ali druge težave z ugrizom

 • Tesno stanje zob ali pomanjkanje prostora za izraščanje zob

 • Naprej štrleči zobje

 • Težave pri zapiranju ust

Zakaj je pomembno, da za izdelavo zobnega aparata in ortodontsko zdravljenje poskrbi dober ortodont

Ortodontsko zdravljenje lahko traja od nekaj mesecev do nekaj let, zato pa je tudi pomembno, da se težava pravilno diagnosticira in načrt zdravljenja dobro pripravi. V nasprotnem primeru, se lahko zdravljenje zavleče, v Dentalni Akademiji pa se zavedamo, da si lepega nasmeha, ki vam bo povrnil dobro počutje oziroma izboljšal samopodobo in samozavest, želite čim prej.

V naši ambulanti so na voljo različne ortodontske terapije oziroma zdravljenje z različnimi vrstami zobnih aparatov. Četudi si na primer želite nevidni zobni aparat, vam bo dober ortodont znal povedati, ali je to glede na stanje vaših zob možno ali bi bila boljša kakšna druga rešitev.

Velika prednost obiska ortodonta pri Dentalni Akademiji je ta, da lahko na istem mestu sodelujete tudi z drugimi specialisti stomatologije. Ortodontsko zdravljenje se namreč prične šele, ko so vaši zobje popravljeni (če je to potrebno), prav tako pa imate tudi odlično ustno higieno. Z obojim seveda lahko pomagamo pri nas.

Dentalna Akademija - več kot dober ortodont v Ljubljani

Naše poslanstvo seveda ni zagotavljati le dobrih storitev na področju ortodontije, pač pa biti prijazna in dostopna ordinacija tudi za paciente, ki potrebujejo

 • Zobne vsadke (Implantati)

 • Zobno protezo (Fiksna in snemna zobna protetika)

 • Estetsko zobozdravstvo

 • Lasersko zdravljenje

3 razlogi, da nas boste izbrali za svoje zobozdravstvo

V Ljubljani veljamo za dobro zobozdravstvo, ker

 1. Visokokakovostni materiali in dostopen cenik stomatoloških storitev

  Ne dobre, pač pa odlične rezultate lahko zagotavljamo, ker prisegamo na uporabo najboljših materialov na področju ortodontije in stomatologije. Vemo, da je izbira zobozdravnika oziroma ortodonta v veliki meri odvisna tudi od cene storitev, zato se trudimo ohranjati konkurenčen cenik in biti dostopni za vse, ki nas potrebujejo na poti do zdravega in lepega nasmeha.

 2. Hitro naročanje

  Pri termine zagotavljamo v najkrajšem možnem času, saj si vam želimo zagotoviti čim prejšnjo obravnavo, v kolikor ste že predolgo odlašali z obiskom zobozdravnika.

 3. Strokovna obravnava za pacientovo udobje

  Zavedamo se, da je za mnoge paciente obisk zobozdravnika nelagoden, a pri nas ti občutki hitro izzvenijo. S strokovno, prijazno, individualno in diskretno obravnavo bomo poskrbeli, da vam bo na zobozdravniškem stolu udobno, da vas ne bo strah in da boste prejeli vse potrebne informacije, da vas ne bo skrbelo glede posegov, bolečine ipd.