Nazaj na seznam zadetkov

Dober osebni asistent Maribor, VITA AKTIVA

Osebna asistenca je oblika storitve, katera nudi pomoč ljudem, ki zaradi bolezni, poškodb ali motenj, ne morajo samostojno delovati. Oseben asistent pomaga posamezniku, da lahko normalno funkcionira v družbi in se vanjo vključi.

Vsako nudenje osebne asistence je prilagojeno na potrebe posameznika, njegove želje in življenjske razmere.

Nahajamo se v Mariboru in tudi največ naših strank prihaja iz Maribora.

Dobrega osebnega asistenta iz Maribora boste našli v podjetju VITA AKTIVA

Do osebe asistence so upravičene vse osebe med 18. in 65. letom, ki ustrezajo naslednjim kategorijam:

  • posameznik zaradi invalidnosti potrebuje pomoč pri samostojnem izvajanju vsakodnevnih aktivnosti, ki so vezane na osebno, družinsko ali splošno okolje,

  • posameznik je prebivalec Republike Slovenije s stalnim prebivališčem,

  • posameznik bi rad živel samostojno ali v skupnem gospodinjstvu izven institucije, ki mi nudi oskrbo in potrebuje pomoč najmanj 30 ur tedensko.

Če ustrezate tem pogojem, potem morate vložiti vlogo za pridobitev osebne asistence k pristojnemu centru za socialno delo.

Ko je vloga potrjena, se lahko odločite za podjetje VITA AKTIVA, ki vam nudi dobro osebno asistenco.

Zakaj izbrati VITA AKTIVA iz Maribora za osebnega asistenta?

V našemu podjetju smo si zadali vizijo, da bomo našim oskrbovancem nudimo dobro pomoč in jih dnevno spodbujali k vodenju aktivnega ter samostojnega življenja.

Dober osebni asistent bo poskrbel za nasmeh in zadovoljstvo svojih strank. Pri našem delu vam zagotavljamo storitev, ki je:

  • strokovna,

  • diskretna in

  • uporabnikom prijazna.

Poleg dobre osebne asistence vam nudimo tudi delovno-terapevtsko svetovanje, s katerim vam bomo pomagali izboljšati in ohranjati zdravo in funkcionalno življenje. Tekom našega dela smo si pridobili določena znanja in izkušnje, s katerimi vam lahko svetujemo pri:

  • nabavi in uporabi medicinskih pripomočkov ter

  • možnosti prilagajanja okolja posameznikom.

Oddajte nam povpraševanje in mi vam bomo pripravili najboljšo ponudbo. Nudili vam bomo dobro osebno asistenco na območju Maribora.