Nazaj na seznam zadetkov

ZAGODE PAVEL - PRIVATNA SPECIALISTIČNA ZOBNA AMBULANTA

Trg svobode 14, 8290 Sevnica
Prikaži številko
Pon, sre: 13.30-20.00; Tor, čet, pet: 8.00-15.00

Dober privat zobozdravnik, Sevnica, Zagode Pavel

Ne odlašajte z odločitvijo pri izbiri zobozdravnika. Naj do zobobola sploh ne pride, če že, pa naj zanj poskrbi dober zobozdravnik, ki vam je v Sevnici zagotovo na voljo v Privatni specialistični zobni ambulanti Zagode.

Paciente sprejemamo od ponedeljka do petka po naročilu. V najkrajšem možnem času se vam pri nas posveti dober zobozdravnik. V primerno opremljeni ambulanti, ki jo pozna vsa Sevnica, dobite vrhunsko zobozdravstveno obravnavo. Naše delo temelji na znanju, izkušnjah in posluhu za paciente. Posvetimo se vam individualno in strokovno ter prijazno.

V naši zobozdravstveni ambulanti lahko od dobrega zobozdravnika pričakujete:

  • prijaznost,

  • profesionalen odnos,

  • svetovanje,

  • korekten pristop ter

  • veliko mero strokovnega znanja.

Na našem zobozdravniškem stolu strah ni potreben. Iz njega boste odšli z lepim in zdravim nasmehom.

Izberite dobrega zobozdravnika! V Sevnici za zdrav in lep nasmeh poskrbi Privatna specialistična zobna ambulanta Zagode

Obisk privatnega zobozdravnika ponuja dobro izbiro storitev in večjo fleksibilnost pri terminih obiskov, kot tudi večjo stopnjo osebnega pristopa in predvsem časa, ki si ga za vas vzame dober zobozdravnik.

Pri nas v Sevnici vam je na voljo sodobna oprema in sodobni postopki ter seveda kakovostni materiali, kot smo že omenili. Dobro opremo pa nadgradimo še z izrednim občutkom za sočloveka.

Vsakemu svojemu pacientu namenimo dovolj časa, še posebej tistim katerih zdravljenje je bolj kompleksno ali pa vidimo, da imajo strah pred zobozdravstvenimi posegi.

Poskrbimo, da se pregledi in zdravljenje za vas izvajajo kar najbolj prijetno, brez bolečin in seveda učinkovito, hitro.

Pokličite nas in brez strahu rezervirajte svoj termin. K nam se boste radi vračali.