Nazaj na seznam zadetkov

Dober računovodski servis, NORMATIV d.o.o.

Ste še novi v poslovanju in še nimate računovodskega servisa?
Ste podjetje z dolgo tradicijo, a vaš trenutni računovodski servis ni dovolj dober in ga želite zamenjati?
Niste prepričani, kako sploh izbrati dober računovodski servis?

Obrnite se na podjetje NORMATIV D.O.O., zagotovite si PRVO SVETOVANJE BREZPLAČNO in se prepričajte sami, zakaj smo dober računovodski servis za vas.

Kader, ki sestavlja računovodski servis Normativ, je ustrezno izobražen, s stalnimi izpopolnjevanji pa nadgrajuje svoje znanje. To je pomembno, ker imajo mnoge stranke najrazličnejša vprašanja in vedno želimo hitro zagotoviti jasne odgovore. Ne glede na dejavnost, obseg poslovanja, velikost ali obliko podjetja.

Dober računovodski servis razume vaše poslovanje in se mu prilagaja

Poleg znanj in izkušenj, prisegamo na pošteno sodelovanje, prijazen in individualen pristop. Kljub temu, da moramo pri svojem delu natančno slediti predpisom, dober računovodski servis zmore pomagati pri optimizaciji poslovanja. Si želite davčne optimizacije? Naši svetovalci vam z veseljem pomagajo!

Vas zanima še kaj? Potrebujete celoten popis računovodskih, knjigovodskih in svetovalnih storitev, ki jih lahko prevzamemo? Pokličite nas in si zagotovite svoj termin v naši pisarni v Ljubljani.

Dokazali vam bomo, da smo dober računovodski servis, ki vas bo razbremenil, ko sami nimate časa, znanja, izkušenj za poslovne knjige.